POLJULJANA VEZA ANASTASIJE I ĐORĐA ZBOG VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA!
Đorđe Kuljić, Foto: Zorana Jevtić

DRAMA

POLJULJANA VEZA ANASTASIJE I ĐORĐA ZBOG VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA!

Problemi u vezi Anastasije Ražnatović, kako pišu domaći mediji, sve su češći, a svoje zasluge za komplikacije u odnosu Tase i Đorđa Kuljića ima i Viktor Živojinović

Objavljeno:

Iako već dugo žive zajedno, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su se uselili u svoju prvu zajedničku nekretninu, luksuzni stan u elitnom naselju na Dorćolu. Međutim, ono što pripadnicima sedme sile nije promaklo je da problemi u vezi Anastasije Ražnatović postoje.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Naime, njen dečko sve češće izlazi sa društvom, među kojim je i Viktor Živojinović, dok Anastasija to vreme provodi u stanu. Kako piše "Svet" iako ona svom dečku ne pridikuje, nije ravnodušna što ih Viktor odvaja.

- Ne može da joj ne smeta to što Viktor stalno zove Đorđa u provod, on nije u vezi, uživa, izlazi, ima prava da radi šta hoće. Iako Anastasijin dečko izbegava javne događaje i gotovo da ne koristi društvene mreže, po objavama na Viktorevom "Instagramu" jasno je da su njih dvojica nerazdvojini, a najčešće se sastaju upravo u noćnom provodu. Nedavno su zajedno otputovali i na Kopaonik, a Anastasija je ostala u Beogradu, kako bi završila poslednje pripreme oko pesme "Ubica" - kaže izvor blizak pevačici za pomenuti list.

Sandra Miljaković, Viktor Živojinović
foto: Stefan Stojanović

Da li Anastasiji smeta što njen dečko sa prijateljima još uvek živi "momački" život, javnosti nije poznato. Ona se do sada na svoju vezu nikada nije žalila, a fotografije sa Viktorom, iz zajedničkog provoda i sama je nekoliko puta objavila.

Da li su prijateljski odnosi među Breninim sinom i Cecinom ćerkom narušeni, ostaje da vidimo, ali sigurno je da u vezi Anastasije i Đorđa ipak cvetaju ruže i da su u zajedničkom životu njih dvoje izuzetno srećni i usklađeni.

Bonus video:

00:05

Espreso čestitke: Lena Čolak

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.