DOM JELENE JANKOVIĆ OD MILION DOLARA: U ovoj RASKOŠI živi Jelena Janković sa suprugom i ćerkom! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

au!

DOM JELENE JANKOVIĆ OD MILION DOLARA: U ovoj RASKOŠI živi Jelena Janković sa suprugom i ćerkom! (FOTO)

Dom Jelene Janković ostaviće vas bez daha...

Objavljeno:

Dom Jelene Janković prava je oaza mira i porodično gnezdu u kojem teniserka stanuje sa suprugom Brankom Braćem i ćerkicom čije ime nije poznato javnosti.

Jelena poseduje nekoliko luksuznih nekretnina. Kako su mediji pisali, u vlasništvu teniserke nalazi se kuća u San DIjegu, u Americi, i imanje na Fruškoj Gori, koje je Jelena kupila zajedno sa suprugom neposredno pred dolazak naslednice na svet, preneo je "Kurir" svojevremeno. Budući da je osoba koja drži do svoje privatnosti i stogo u tajnosti čuva detalje ličnog života, javnost nije imala prilike da vidi unutrašnjost doma Jelene Janković, za koji se spekuliše da se nalazi u Beogradu.

Jelena Janković
foto: instagram/jjelicious

Međutim, tek ponekad teniserka objavi na društvenim mrežama kako izgleda neki kutak njenog stana, a nedavno su se pojavile fotografije koje prikazuju svaki detalj Jeleninog i Brankovog doma, kao i prazničnu dekoraciju.

Jelena Janković
foto: instagram/jjelicious

Enterijer ovog doma, sudeći po pomenutim fotografijama, sređen je do najsitnijih detalja, a celokupan izgled je veoma luksuzan. Dominiraju bela i siva boja, te je cela dnevna soba prikazana na fotografiji vrlo svedeno urađena. Ipak, ukoliko pogledamo malo bolje, veliki kristalni luster posebno pleni pažnju, budući da je i te kako raskošan.

Jelena Janković
foto: instagram/jjelicious

Takođe, praznična dekoracija nije nešto na čemu je Jelena štedela, te je ukrasila čitav dom i uspela da uklopi ukrase sa već postojećim enterijerom. Stiče se utisak da je dom pretvoren u pravu bajku za teniserkinu naslednicu, koja je dočekala svoj prvi Božić, a Jelena obožava da provodi vreme u idili svog porodičnog doma.

1 / 5 Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.