"ŠTA JE TEBI ČOVEČE?" ANDRIJU MILOŠEVIĆA ŽEŠĆE ISPROZIVALA DEVOJKA: Situacija izmiče kontroli!
Foto: Damir Dervišagić

haos

"ŠTA JE TEBI ČOVEČE?" ANDRIJU MILOŠEVIĆA ŽEŠĆE ISPROZIVALA DEVOJKA: Situacija izmiče kontroli!

Ovakvu reakciju od nje nije očekivao!

Objavljeno:

Glumac Andrija Milošević poznat je po tome da voli da priča viceve koji uopšte ne fasciniraju njegovu partnerku Aleksandru Tomić, a tako je bilo i ovoga puta.

1 / 4 Foto: Printscreen

Sada je to već postalo tradionalno i ljudi sa velikim nestrpljenjem isčekuju Andrijine klipove jer je najsmešnija reakcija njegovo devojke Aleksandre, koja je trenutno u drugom stanju.

- Dolazi pijanac kući, razvaljen, čeka ga žena ljuta. On u odelu, bio na nekoj proslavi, ovde puder, ovde po faci šljokce, karmin... Ova p****** i kaže: Varaš me, majmune, varaš me, sram te bilo! Videćeš ti za ovo! S kojom si bio? On kaže: Nisam bio, nisam nigde bio, nisam ništa uradio, kaže ona: Kako nisi?, on kaže: Veruj mi, nisam te varao, kaže ona: Pa kako nisi, imaš ovde puder, ovde šljokice, ovde karmin. Šta je to? Kaže, nećeš verovati, potukao sam se sa klovnom! -Ispričao je Andrija vic , a Aleksandra nije želela dugo da ga sluša pa je odmah počela da kritikuje njegovu frizuru.

Andrija Milošević
foto: Printscreen/instagram

- Šta je tebi sa frizurom, čoveče? - upitala ga je Aleksandra.

Andrija joj je odgovorio da je to popularno u Nemačkoj, a komentari su se nizali ispod videa na Instagramu, a većina je bila u duhovitom maniru.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.