PEVAČEVA SMRT BUDI JEZU VEĆ 2O GODINA: Nikada se nije saznala ISTINA, a sada se desilo NOVO OGLAŠAVANJE!
Foto: Printscreen

šok

PEVAČEVA SMRT BUDI JEZU VEĆ 2O GODINA: Nikada se nije saznala ISTINA, a sada se desilo NOVO OGLAŠAVANJE!

Misterija pevačeve smrti

Objavljeno: 16:55h

Rođa Raičević, poznati pevač, preminuo je 2001. godine, a njegova smrt za mnoge je misterija i dalje. Brojni detalji godinama unazad intrigiraju javnost, a Rođe se sada, u razgovoru sa predstavnicima medija, dotakao i ugostitelj Marinko Nikolić, koji je svojevremeno držao lolak u Beogradu koji su redovno posećivali poznati pevači, ali i neki opasni momci.

On je bio moj veliki prijatelj. Rođa je bio divan čovek i umetnička duša. Njega su proglasili za narkomana. Koliko ja znam, on je jedno 5-6 puta uzeo belo. Jeste Rođa par puta uzeo kokain, ali heroin nije. Na heroinu nije bio sto posto. A ta njegova misteriozna smrt… Da je otišao kod doktora na vreme. Koliko znam ali ne mogu da garantujem, jednom su uzeli žuto da bi ga to spustilo. Njemu se pritisak izjednačio, ovi se prepali, nisu zvali hitnu pomoć. I posle bilo kasno - ispričao je Nikolić, i dodao da se na pevačevoj sahrani gotovo nije nije pojavio.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, najveću misteriju oko Rođine smrti je ipak izazvao jedan kofer koji je stajao na hodniku zgrade u kojoj je živeo Rođa, a zanimljivo je da nakon više od decenije niko nikada nije došao po taj kofer, i takođe niko ne zna šta se u njemu nalazi jer niko ne želi da ga otvori.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.