NAKON ŠTO JE OSUĐEN ZBOG NASILJA, SLOBA VASIĆ SE OGLASIO ZA ESPRESO: Ovo je zvanična izjava!
Foto: Prinscreen

šok

NAKON ŠTO JE OSUĐEN ZBOG NASILJA, SLOBA VASIĆ SE OGLASIO ZA ESPRESO: Ovo je zvanična izjava!

Oglasio se sada i sam pevač

Objavljeno: 15:09h

Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen.

Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle godine, još uvek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pevač kriv i osuđen je na osam meseci uslovno.

1 / 2 Foto: Espreso

On se sada zvanično i oglasio:

"Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu - dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu, jer se ne slažemo sa istom. Iskreno, ja sam potpuno iznad toga, živim povučen porodičan život, srećno sam oženjen, imam divno dete, nastupam i moja publika, kao i moji bliski ljudi znaju ko sam i kakav sam. Gledam u nekom drugom pravcu. Sve što je u prošlosti tamo treba i da ostane. Ne osećam se kriv ni za šta i to je jedino što mogu da vam kažem" - izjavio je Sloba povodom presude.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.