BOGDAN DIKLIĆ JE ZBOG OVE LEPOTICE PREŽIVEO 4 SRČANA UDARA: Prema ćerki glumca MAJKA PRIRODA JE BILA DAREŽLJIVA!
Foto: Printscreen

FOTO!

BOGDAN DIKLIĆ JE ZBOG OVE LEPOTICE PREŽIVEO 4 SRČANA UDARA: Prema ćerki glumca MAJKA PRIRODA JE BILA DAREŽLJIVA!

Ćerka Bogdana Diklića, Sofija, izrasla je u pravu lepoticu

Objavljeno:

Bogdan Diklić i Dijana Marojević svoju ljubav krunisali su rođenjem ćerke Sofije. Iako je ona stigla u poznom periodu glumčevog života, on ističe da do tada nije iskusio veću radost.

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite - rekao je svojevremeno glumac.

Uprkos rođenju ćerke brak nije opstao, ali su Bogdan i Dijana ostali u izvanrednim odnosima, svesni činjenice da su sada pre svega roditelji.

Bogdan Diklić
foto: Printscreen / Sportklub

Dok je ćerka Bogdana Diklića bila maloletna sa ocem je provodila svaki drugi vikend, a danas su njih dvoje izgradili sjajan odnos i često se viđaju.

Devetnaestogodišnja Sofija Diklić, po rečima svog oca do majke je nasledila lepotu.

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - rekao je jednom prilikom za "Informer" kada je otkrio da mu je ćerka bila motiv da preživi čak tri srčana udara.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore - bio je iskren glumac.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.