PEVAČICA NAPUSTILA MUŽA, A ONDA OTIŠLA I IZ GRADA! Snimao ju je sa drugim muškarcem, OTVORIO DUŠU ŠOK PRIZNANJEM!
Foto: Printscreen Zvezde Granda

RAZVOD

PEVAČICA NAPUSTILA MUŽA, A ONDA OTIŠLA I IZ GRADA! Snimao ju je sa drugim muškarcem, OTVORIO DUŠU ŠOK PRIZNANJEM!

Tada je izjavila da joj je bilo veoma neugodno da je snima dok se mazi sa drugim muškarcem.

Objavljeno:

Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Slađa Zubčević i njen suprug Aleksandro Zubčević stavili su tačku na svoj brak.

Ovu informaciju potvrdio je njen izabranik koji se u svom saopštenju na Fejsbuku obratio svim prijateljima i istakao da je Slađa napustila njihov dom, ali i grad.

- Kao što moj uži krug prijatelja već zna, Slađa i ja više nismo zajedno. Napustila je Sarajevo, otišla za nekom novom srećom. Žao mi je što joj nisam pružio očekivano ali kao i sam život, sve ima svoj početak i svoj kraj. Želim joj svu sreću sveta jer je dobar čovek i drug. Molim sve prijatelje, kolege i drugove da me ne pitaju više za nju. Hvala- istakao je Aleksandro koji je na društvenim mrežama dobio ogromnu podršku.

"Desilo se to što se moralo desiti, sad glavu gore", "Ti i Slađa znate šta je najbolje za vas i svi tu vašu odluku treba da poštuju", "Glavu gore i napred u vašim životima i pamtite samo lepe trenutke", neke su od reči utehe koje Aleksandro i dalje dobija.

Podsetimo, pevačica je nedavno objavila spot za novu pesmu koju je upravo ekraznizovao njen suprug. Tada je izjavila da joj je bilo veoma neugodno da je snima dok se mazi sa drugim muškarcem.

- Kažem ja mužu kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut ćutanja- priznala je, ali je ubrzo shvatila da njen suprug ozbiljno doživljava svoj posao s obzirom na to da se inače bavi snimanjem, te otkrila da je snimao spotove mnogim velikim zvezdama.

-Kad si mogao da snimaš razne gole žene i ja sam to podnela možes sad i mene s drugim rekla sam mu- istakla je nedavno Slađa.

Pevačica
foto: Printscreen Zvezde Granda

Bonus video:

01:40

BREGOVIĆU NA NIŠVILU NAGRADU URUČILA UNUKA ŠABANA BAJRAMOVIĆA

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.