ŽENI SE 20 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM, A DECI NIJE PLATIO ALIMENTACIJU! Emina Jahović BESNA na Mustafu, već ima PLAN?!
Foto: Dragan Kadić

ŠOK

ŽENI SE 20 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM, A DECI NIJE PLATIO ALIMENTACIJU! Emina Jahović BESNA na Mustafu, već ima PLAN?!

Ipak, alimentacije koje duguje sinovima još uvek su neisplaćene, zbog čega joj nije svejedno.

Objavljeno:

Ženi se bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal, svojom devojkom Melis Sutšurup, a srećne vesti na društvenim mrežama podelila je buduća mlada.

- Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime - napisala je dve decenije mlađa devojka Mustafe Sandala.

Mustafa Sandal
foto: Instagram

Emina, koja je sa bivšim suprugom imala problema oko isplate alimentacije za njihove sinove Jamana i Javuza, u emotivnom smislu odavno je stavila tačku na odnos sa Mustafom, pa je vesti o njegovoj ženidbi nisu pogodile. Ipak, alimentacije koje duguje sinovima još uvek su neisplaćene, zbog čega joj nije svejedno.

Dok on teži da na emotivnom planu bude ispunjen, ona je dala sve od sebe da zablista na poslovnom planu, a u susret svom rođendanu raduje se brojnim uspesima koje joj donosi nova kalendarska, ali i životna godina.

1 / 8 Foto: Promo

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.