NATAŠA NINKOVIĆ IMA JEDNU TAJNU:Dugo je razmišljala da poseti PLASTIČARA zbog OVOG problema, onda je došlo do OBRTA
Nataša, Foto: Printscreen Instagram

OVO NISTE ZNALI

NATAŠA NINKOVIĆ IMA JEDNU TAJNU:Dugo je razmišljala da poseti PLASTIČARA zbog OVOG problema, onda je došlo do OBRTA

Glumica je prirodna lepota!

Objavljeno:

Nataša Ninković jedna je od naših najpopularnijih i najboljih glumica, a pleni i posebnom lepotom. Kako vreme prolazi, ta lepota je sve izražajnija. Kao vino koje, što duže stoji, postaje sve bolje. Pod uslovom da se dobro čuva, naravno. Tako i Nataša ima neke male tajne pomoću kojih održava dobar izgled. Nije samo genetika, ima tu i malo kozmetike.

Pre nekoliko godina izjavila je da razmišlja da se podvrgne i estetskom zahvatu, ali samo da bi korigovala podočnjake. Nekim ženama oni smetaju, ali njoj su oduvek davali poseban šarm i karakternu crtu.

1 / 8 Foto: © ATA Images
1 / 8 Foto: © ATA Images

‒ Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano. Problem je u medijima i njihovim uzorima ‒ rekla je Nataša u jednoj emisiji

Možda su joj podočnjaci ipak zasmetali jer je u poslednje vreme viđamo bez njih. Nije se odlučila za operaciju, već za drugačiju i očigledno vrlo uspešnu metodu. Reč je o takozvanom treningu lica, tehnikama koje podmlađuju ovu regiju tako što sasvim prirodno podižu čelo, obrve, kapke i obraze, smanjuju podočnjake, bore i mišičnu napetost, a u isto vreme oslobađaju stresa.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.