STVARI IZ ŽIVOTA JELENE ĐOKOVIĆ KOJE JE RETKO SPOMINJALA: Spasila je žena iz Šibenika,VEČNO JOJ JE OSTALA ZAHVALNA!
Foto: Printscreen

zanimljivo

STVARI IZ ŽIVOTA JELENE ĐOKOVIĆ KOJE JE RETKO SPOMINJALA: Spasila je žena iz Šibenika,VEČNO JOJ JE OSTALA ZAHVALNA!

Uz Novakovo ime i ime njegovog oca Srđana, ovih se dana spominje i ime njegove supruge Jelene

Objavljeno:

Ceo svet poslednjih dana priča o Novaku Đokoviću, koji je protekla četiri dana proveo u hotelu za migrante u Melbournu zbog drame s vizom. Đoković je top tema svih svjtskih medija, a njegovo ime je danima prvo u trendingu na Twitteru.

Uz Novakovo ime i ime njegovog oca Srđana, ovih se dana spominje i ime njegove supruge Jelene.

Ko je Jelena Đoković?

1 / 9 Foto: Profimedia

Jelenu Đoković, tada Ristić, svetska javnost je upoznala 2014. godine kada je objavljeno da će se ona i Novak venčati. Par je nakon venčanja dobio sina Stefana, a tri godine kasnije rodila im se ćerka Tara.

Jelena i Novak su se upoznali dok su bili srednjoškolci, a sudbina ih je ponovo spojila nakon što se ona iz Milana preselila u Monako. Često je naglašavala da joj je prioritet bio obrazovanje u nekoj zapadnoevropskoj zemlji, koje je u to doba moglo dopasti samo najbolje od najboljih u njenoj zemlji.

Jelena je danas direktorka Zaklade Novak Đoković, koja pomaže i bavi se obrazovanjem dece u Srbiji, a njen profil na LinkedInu prepun je zapanjujućih veština i titula. Za vreme studija u Milanu Jelena je imala sportsku stipendiju, ali je i radila u kladionici kako bi dodatno pokrpala svoj studentski budžet.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Jelena Đoković je u emisiji Što sam tebi i ko sam sebi prošle godine ispričala da njeni roditelji nisu bili bogati kada je ona otišla na studije u Milano. Pre nego što je počela živeti u studentskom domu, Jelena je u Milanu živela kod žene iz Šibenika.

Đokovićeva supruga je u emisiji ispričala da su do Lidije iz Šibenika njeni roditelji došli preko prijatelja. Lidija ju je, kako kaže, primila u stan potpuno besplatno budući da njeni roditelji nisu imali novca.

"Lidija je imala mali stan od 30 kvadrata. Spavale smo u istom krevetu", rekla je Jelena. Naglasila je da dobročinstvo žene iz Šibenika nikad nije zaboravila te da joj se odužila kasnije.

"Lidija je nažalost umrla, ali sam joj se uspela revanširati kasnije", zaključila je Jelena.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso /Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.