GRAND PEVAČICA UHVAĆENA SA BALI BEGOM I SULEJMANOM VELIČANSTVENIM! Plava Šeherzada opčinjava sve pred sobom! (FOTO)
Foto: Instagram, Profimedia

iznenadila

GRAND PEVAČICA UHVAĆENA SA BALI BEGOM I SULEJMANOM VELIČANSTVENIM! Plava Šeherzada opčinjava sve pred sobom! (FOTO)

Često na ski stazama se sretnem i sa svojim komšijama Bali Begom i Sulejmanom Veličanstvenim, koji su i danas miljenici našeg regiona.

Objavljeno:

Grandova pevačica Elma Hrustić januarske zimske dane će provesti daleko od Istanbula i asfalt zameniti sa snegom i zimskim čarolijama na popularnoj planini Uludag, koje je omiljeno mesto turskog džet seta.

Planina koja nudi bogati program tokom praznika i zimske sezone, na kojoj su rado viđeni gosti i popularni turski glumci.

Elma
foto: Instagram

- Uludag je planina koju godinama rado posećujem tokom zime i provodim vreme sa svojim prijateljima, često na ski stazama se sretnem i sa svojim komšijama Bali Begom i Sulejmanom Veličanstvenim, koji su i danas miljenici našeg regiona, uveče se održavaju razne zabave od koncerata do filmskih projekcija, a onaj ko voli romantične noćne šetnje po snegu izabrao je pravo mesto - dodaje Elma .

I pored mera koje su i dalje na snazi širom sveta, verujemo da im dobru zabavu neće poremetiti maske i distance, jer zimske čarolije donose najlepše uspomene, koje se dugo pamte i prepričavaju.

Elma
foto: Instagram

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.