FIZIČKI IZGLED JE PESUDAN! KAD NAPUNIŠ 40 VEĆ SI U PENZIJI: Jelena nekad harala scenom, a evo gde sad PEVA!
Jelena Lalović, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

preokret

FIZIČKI IZGLED JE PESUDAN! KAD NAPUNIŠ 40 VEĆ SI U PENZIJI: Jelena nekad harala scenom, a evo gde sad PEVA!

Vremena se menjaju

Objavljeno:

Pevačica Jelena Lalović (Jellena) smatra da je za estradu jako bitan fizički izgled.

Ona je priznala da je jako malo pevačica koje zbog svojih hitova i karijere mogu da zadrže svoje mesto na javnoj sceni, prenosi Grand news.

Jelena Lalović, Jellena
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

- Ovde čim napuniš 40 godina ti si već u penziji što se tiče žena, tako da na estradi postoji jedna velika borba, jer dolaze mlađe pevačice što je i normalno i ono što je najvažnije jako lepo pevaju, lepo izgledaju, ali bez onih "old school" se ipak ne može, evo ja sad radim neke 18. rođendane i proslave, budu tu dve tri nove, ja obavezno to novo što izađe skinem, ali se obavezno završi na ovim old school pesmama - rekla je Jelena i dodala:

- Tako je u Americi, Holivudu, tako je svuda, to je nemilosrdno i mi moramo da se borimo... Ipak imaš i holivudske zvezde i oni se bore i idu na plastične operacije. Mi nismo neko tržište za plastične operacije, jer mnogo uložiš, a ne može puno da ti se vrati, ali ko želi može malo da se zategne. Dok dobro izgledaš radićeš, posle toga te neće niko zvati.

1 / 4 Foto: Printscreen

Međutim, Jelena smatra da je Lepa Lukić pevačica koja će uvek biti popularna bez obzira na godine.

- Moraš da imaš mega hitove kao Lepa Lukić i da budeš pevačica iz naroda. Možda bismo Nedu mogli da uporedimo sa Tinom Tarner, a Lepa je jedninstvena, ona je žena iz naroda i ima još takvih koleginica koje će trajati dok god budu žive - tvrdi ona.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Grandnews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.