ŠTA SE DESILO IZMEĐU KARLEUŠE I SONJE VUKSANOVIĆ?
Foto: © ATA Images

otkriveno

ŠTA SE DESILO IZMEĐU KARLEUŠE I SONJE VUKSANOVIĆ?

Čime je Sonja povredila Jelenu javnosti nije poznato, posebno što povređena Jelena ovih dana ne želi da iznosi detalje iz svog privatnog života.

Objavljeno: 09:12h

Posvađale se Jelena Karleuša i Sonja Vuksanović zaključak je mnogih, nakon što Jeleni, jedna od retkih prijateljica sa javne scene u najtežim danima nije uputila podršku. Primetno je da njih dve već dugo nemaju komunikaciju na društvenim mrežama, a ono što je posebno iznenadilo Jelenine pratiroce je činjenica da je na dan kada joj je Duško udario šamar Karleuša otpratila Sonju sa "Instagrama".

Uprkos sukobu koji je Karleuša imala sa Acom Lukasem, ona i Sonja ostale su u dobrim odnosima, pa su Sonja i Sofija bile njene gošće na prošlogodišnjoj proslavi rođendana. Međutim, nešto se u međuvremenu promenilo i odnosi su zahladneli.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Čime je Sonja povredila Jelenu javnosti nije poznato, posebno što povređena Jelena ovih dana ne želi da iznosi detalje iz svog privatnog života. Ipak, neosporno je da je podrška prijateljice izostala, baš onog dana kada je Jeleni to bilo najpotrebnije, čemu je usledio potez kojim je Jelena svima stavila do znanja da je prijateljstvu došao kraj.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Bonus video:

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.