DVE GODINE KAKO JE PREMINULA NEDA ARNERIĆ: Dva puta nije uspela, a DETALJI kobnog TREĆEG puta su PRETUŽNI!
Foto: Printscreen: Youtube

tragedija

DVE GODINE KAKO JE PREMINULA NEDA ARNERIĆ: Dva puta nije uspela, a DETALJI kobnog TREĆEG puta su PRETUŽNI!

Glumica je rođena 15. jula 1953. godine u Knjaževcu, a njen prvi film "San" iz davne 1996. godine je od Nede napravio pravu zvezdu tadašnje Jugoslavije

Objavljeno:

Neda Arnerić preminula je 10. januara 2020. godine, u svom domu za trpezarijskim stolom, a pronašao ju je njen brat kada je pozvao bravara jer se glumica nije javljala na telefon.

Kada su otvorili vrata stana pronašli su mrtvu Nedu kako leži na stolu.

Glumica je rođena 15. jula 1953. godine u Knjaževcu, a njen prvi film "San" iz davne 1996. godine je od Nede napravio pravu zvezdu tadašnje Jugoslavije. Jedne od zapaženijih uloga u Nedinoj karijeri jesu uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Varljivo leto '68", "Ispravi se, Delfina" i mnogi drugi.

Glumica je bila dobitnica "Zlatne arene" na Filmskom festivalu 1998. godine u Puli za ulogu u filmu "Haloa - Praznik kurvi".

1 / 6 Foto: Printscreen

Neda je tokom svog života bila udata za Dejana Karaklajića, glumca Radeta Markovića i lekara Milorada Mešterovića, koji je preminuo pre par godina nakon duge i teške bolesti, a on je uvek bio njena podrška.

Podsetimo, Neda je dva puta pokušala da se ubije. Jednom kada je u februaru 2019. godine popila šaku tableta, a drugi put kada je pre par godina skočila sa terase i tako pala na limeni krovu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.