RASKINULI BAKA PRASE I ANJA BLAGOJEVIĆ! Tek da čujete PRAVI RAZLOG!
Foto: Instagram

ŠOK

RASKINULI BAKA PRASE I ANJA BLAGOJEVIĆ! Tek da čujete PRAVI RAZLOG!

Posle dugog i teškog razgovora ona mu je predočila da je najbolje da se raziđu i da se ona vrati za Srbiju.

Objavljeno: 14:42h

Baka Prase ima u poslednjih nekoliko dana problema na ljubavnom polju. Kako Kurir saznaje, njega je napustila devojka Anja Blagojević, koja je sa njim i otišla za Amsterdam.

Sada vam otkrivamo i razlog raskida.

Naime, njoj je jako teško pala čitava ova situacija sa Kikinom smrću i pretnjama, koje je i sama dobijala zbog svog dečka, ali je kap koja je prelila čašu bila promena njegovog zanimanja, ali i život sa njegovim roditeljima u istom stanu, što njoj nikako nije odgovaralo.

Baka Prase
foto: Instagram

Posle dugog i teškog razgovora ona mu je predočila da je najbolje da se raziđu i da se ona vrati za Srbiju. Da nešto nije kako treba, pokazuje i činjenica da je Baka za vikend obrisao sve zajedničke slike sa Anjom, što su primetili njihovi fanovi.

Jutjuber se još nije oglašavao o raskidu, a nije ni odgovarao na pozive.

Podsetimo, poslednjih dana, šuška se kako su njih dvoje raskinuli, a glasnije o kraju romanse podrejala je činjenica da je Bogdan sa svog Instagram profila obrisao njihove zajedničke fotografije, a onda postavio stori, na kom piše kako mu je kraj 2021. godine, bio loš, a početak nove 2022. još gori.

- Godina mi se završila užasno loše i teško, počela je još gore i teže... Objaviću sutra zašto da vas ne crnim previše sad... - napisao je on na Instagramu.

Baka Prase
foto: Instagram

Bonus video:

04:53

BAKA PRASE SUOČEN SA JAVNOM OSUDOM! Psiholog otkriva sve o digitalnom nasilju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.