SRPSKA BARBIKA! SOFIJA MILOŠEVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA U 7. MESECU: Najatraktivnija trudnica! (FOTO)
Sofija Milošević, Foto: Adria Media TV

vrela

SRPSKA BARBIKA! SOFIJA MILOŠEVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA U 7. MESECU: Najatraktivnija trudnica! (FOTO)

Manekenka se opustila u toplim krajevima

Objavljeno:

Trudna manekenka Sofija Milošević posle Nove godine uživa u toplijim krajevima, a najlepše društvo pravi joj sin Aleksej koji je u septembru napunio godinu dana.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Manekenka koja je u sedmom mesecu trudnoće i dalje izgleda neverovatno, što je pokazala na novim fotografijama u kupaćem kostimu.

Ona nije otkrila gde se nalazi trenutno, ali je sasvim jasno da uživa kako u drugoj trudnoći. Sofija je nosila roze bikini, a u jednom trenutku je pokazala i svog mališana.

Sofija Milošević
foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Nedavno je Sofija otkrila kako joj je Luka velika podrška, ali jedina stvar oko koje nisu uspeli da nađu zajednički jezik jeste pokazivanje sina Alekseja u javnosti. Dok je ona želela da sakrije identitet naslednika, Jović nije mogao da odoli te ga je odmah putem svoje društvene mreže predstavio javnosti.

00:05

Sofija Milošević uživa u drugoj trudnoći! Pokazala kako izgleda u bikiniju

- Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednosatvno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke - pričala je nedavno za domaće medije.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Monika Ivkić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.