EVO ŠTA JE PRETHODILO TRAGIČNOJ SMRTI POZNATOG GLUMCA: Nekoliko sati pre TRAGEDIJE JE PRIZNAO JEDNO!
Foto: Profimedia

isplivalo

EVO ŠTA JE PRETHODILO TRAGIČNOJ SMRTI POZNATOG GLUMCA: Nekoliko sati pre TRAGEDIJE JE PRIZNAO JEDNO!

Podsetimo, Hitna pomoć je pronašla glumca u nedelju popodne u sobi hotela Ric-Carlton u Orlandu i na licu mesta proglasila mrtvim.

Objavljeno: 13:15h

Tužna vest stigla je u ponedeljak ujutro iz SAD. Poznati američki glumac i komičar Bob Saget (65) pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu na Floridi. Sejdžer je bio najpoznatiji kao veseli tata u sitkomu „Puna kuća“ i još uvek se ne zna šta je izazvalo smrt.

Nekoliko sati pre nego što je pronađen mrtav, objavio je i svoju poslednju objavu na Tviteru, nesvestan da će mu to biti poslednja. - Uživao sam u večerašnjem nastupu. Zahvalna publika. Nisam imao pojma da radim dva sata večeras. Ponovo sam srećna zavisna od ovog sr. Proverite moje datume za 2022. godinu - napisao je pored fotografije sa nastupa.

Podsetimo, Hitna pomoć je pronašla glumca u nedelju popodne u sobi hotela Ric-Carlton u Orlandu i na licu mesta proglasila mrtvim, saopštila je kancelarija šerifa okruga Orindž i dodala da nisu pronađeni znaci zloupotrebe ili upotrebe droga.

Saget je upravo započeo turneju kao stendap komičar i nastupio je u blizini Džeksonvila na Floridi u subotu uveče. U svom poslednjem postu na Instagramu, on je pomenuo „zaista lepu publiku“ i „mnogo pozitive“. "Nisam imao pojma da sam radio dva sata večeras. Vratio sam se komediji kao kada sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak", napisao je. Taner u filmu "Puna kuća ", a zatim i "Fuller House" od 2016. do 2020. U emisiji, Taner je svoj dom delio sa svoje tri ćerke, zeta i najbolje prijateljice. Glumac je takođe vodio emisiju "Najsmešniji kućni video snimci Amerike" od 1989. do 1997.

Bog Seget
foto: Profimedia

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.