SESTRA JELENE ROZGE OBAVIJENA VELOM MISTERIJE! Niko je nikada nije video, ŽIVI ČUDAN ŽIVOT!
Foto: © ATA Images

NE POJAVLUJE SE U JAVNOSTI

SESTRA JELENE ROZGE OBAVIJENA VELOM MISTERIJE! Niko je nikada nije video, ŽIVI ČUDAN ŽIVOT!

Dok nema svoju decu, Jelena obožava da se druži sa Julijinom ćerkom.

Objavljeno:

Nije toliko neobično da Jelena Rozga (44) ima sestru, kao što većina javnih ličnosti ima bliske srodnike, ali verovatno jeste pomalo čudno da se uprkos dugogodišnjem stažu poznate pevačice na javnoj sceni o toj sestri gotovo ništa ne zna.

Pojedini domaći mediji tvrde da Rozga svoju godinu i po dana stariju sestru Juliju krije "kao zmija noge" i kad malo razmislite nisu daleko od istine.

Za sve ove godine pevačica nije objavila nijednu njihovu zajedničku fotografiju i do današnjeg dana ne postoji potvrda o tome kako Julija zapravo izgleda.

Uprkos svim pokušajima da se pronađe fotografija Rozgine starije sestre, u brojnim pričama o porodici slavne pevačice jednostavno nema tog podatka. Ako ništa drugo, Jelena se nije ustručavala da govori o svojoj sestri.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Naime, njih dve su u više nego dobrim odnosima, pa to nije razlog zbog kojeg je tako teško ući u trag Juliji. Ona jednostavno ne voli da bude u medijima, a Rozga očigledno strogo poštuje tu njenu želju.

- Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života - izjavila je jednom prilikom Jelena.

Dok nema svoju decu, Jelena obožava da se druži sa Julijinom ćerkom.

- Moja nećakinja je moja prijateljica sa kojom se svaki dan čujem. Puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna, i kad sam srećna i kad sam tužna, i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Imamo totalno drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok - našalila se jednom Rozga, što jasno upućuje da je njena nećaka već odrasla devojka.

Jelena Rozga
foto: © ATA Images

O sestri je otkrila da su takođe veoma bliske, a to im je naročito bilo važno u periodu stasavanja.

- Uvek sam se igrala sa dečacima i tukla se sa njima. Bila sam mala, sitna, pa sam morala da se izborim za svoj status. I sa Julijom sam se tukla, mislim čak do moje 17. godine. Jedna od poslednjih tuča bila je kada sam već pevala u „Magazinu“. Naravno, nesporazum je nastao oko garderobe, a završio se tako što je ona bila puna modrica, a meni je falilo „pola kose“ - takođe se našalila pevačica.

Jelena Rozga
foto: © ATA Images

Bonus video:

02:44

ŠUŠKALO SE DA LJUBI MLAĐEG, A SAD OTKRILA: Evo sa kim je Jelena Rozga ZAGLAVILA u karantinu (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.