OGLASIO SE RADE LAZIĆ POVODOM KOMPROMITUJUĆEG SNIMKA: "Žao mi je što su me povezali sa NESTALIM SPLIĆANINOM!"
Foto: Emilija Jovanović

priznao

OGLASIO SE RADE LAZIĆ POVODOM KOMPROMITUJUĆEG SNIMKA: "Žao mi je što su me povezali sa NESTALIM SPLIĆANINOM!"

Podsetimo, u medijima se pojavio snimak na kom se nalazi muškarac koga devojka oralno zadovoljavaju, a društvene mreže su gotovo preplavljene raznim navodima i tvrdnjama.

Objavljeno: 11:27h

Kako je sličan izgledom sa nestalim Matejem Perišem, mnogi su povezali da je na snimku nestali Splićanin, a zapravo prava istina je da je glavni akter maneken i rijaliti učesnik, Rade Lazić.

Na snimku koji kruži Tviterom, deli se snimak mladića koji orgija sa dve nepoznate devojke, a snimak je stigao i do srpske policije, s obzirom na tvrdnje da se na njemu nalazi nestali mladić iz Hrvatske.

On se tim povodom oglasio na svom Instagram profilu, naglasivši da je u prilogu ispod njegovo zvanično saopštenje i otkrivši šta se zapravo dogodilo na eksplicitnom snimku.

rade lazić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zvaničnu izjavu Lazića prenosimo u celosti.

- Na snimku jesam ja. Taj snimak je nastao davno. Nisam u Srbiji ali sam zgranut da je taj snimak izašao u javnost. Znam i ko ga je plasirao, ali mi nije jasno kako su me povezali sa nestankom Matejom Perišom. Izvinjavam se porodici Periš, ako su ih ovakve vesti dodatno potresle. Sve ostalo ću rešiti preko suda.

rade lazić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bonus video:

02:48

Željko Šašić o Katarini Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.