OTKRIVENO ENORMNO BOGATSTVO KULIĆEVIH! Od ruina i blata do više skupocenih nekretnina! Spisak je ŠOKANTAN!
Foto: Damir Dervišagić

neverovatno

OTKRIVENO ENORMNO BOGATSTVO KULIĆEVIH! Od ruina i blata do više skupocenih nekretnina! Spisak je ŠOKANTAN!

- Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji.

Objavljeno:

Miljani Kulić otkako je diskvalifikovana iz rijalitija krenulo je na bolje, pa pored toga što se udala, pazarila je i jedan hotel. Još uvek nije otkrivala kada će hotel početi sa radom, ali ono što javnost zna je da Miljana već uveliko traži radnike.

Međutim, to nije jedina investicija u koju je Kulićeva uložila novac. Miljana je nakon izlaska iz prve sezone “Zadruge” kompletno sredila kuću u Nišu koja je izgledala neprepoznatljivo nakon renoviranja.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić

Njena majka Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu Željku kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz “Zadruge 4”.

- Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji – istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar.

Ali Kulići ni nakon toliko nekretnina i novca ne staju. Pre neki dan je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra.

Pored svih nekretnina i atuomobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše i na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.

- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu". Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! - napisala je Kulićeva.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Bonus video:

00:39

Hoćeš li da čestitaš bivšoj? Pogledajte kako je Ivan Marinković reagovao na pitanje o svadbi Miljane Kulić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.