ZASTAĆE VAM DAH OD FATALNE NINE BADRIĆ! Glamurozna haljina, duboki dekolte i visoki rez - AU, KAKVA JE! (FOTO)
Foto: Instagram

oduševila

ZASTAĆE VAM DAH OD FATALNE NINE BADRIĆ! Glamurozna haljina, duboki dekolte i visoki rez - AU, KAKVA JE! (FOTO)

"Vi meni Nina, molim Vas, ostavite ovu predivnu haljinu...kada Vam dosadi", duhovito je komentarisao još jedan obožavalac.

Objavljeno:

Nije neobično da vidimo pevačicu Ninu Badrić (49) sređenu od glave do pete, a u nedavnoj objavi na svom Instagram profilu nadmašila je samu sebe.

Ona je objavila fotografiju u dugačkoj crvenoj haljini dubokog dekoltea i visokog izreza. Celokupnu kombinaciju upotpunila je crvenim potpeticama, ali i crvenim karminom. Odabir haljine savršeno joj ide uz telo i naglašava sve atribute. "Ostavi za mene pet minuta samo. Ti i ja se dobro znamo", stihovi su pesme koje je iskoristila za opis fotografije.

Njena savršena figura i glamurozna haljina oduševili su Ninine pratioce, te su mnogi komentarisali da je prelepa. "Bože, kakva lepota", napisala joj je jedna obožavateljka. A pozitivni komentari na njenu fotografiju samo su se ređali. "Veličanstvena si ženo", "Crveno obuci, nek' sluti na radost", "Lepa ženo"... Neke je i sama haljina ostavila bez teksta. "Vi meni Nina, molim Vas, ostavite ovu predivnu haljinu...kada Vam dosadi", duhovito je komentarisao još jedan obožavalac.

Bonus video:

01:07

OVO JOJ SE NIKADA NIJE DESILO U ŽIVOTU! Nina Badrić o snimanju nove pesme i predstojećem koncertu: Izašla sam iz studija U SUZAMA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.