KAKAV ŠOK! Ana Nikolić izašla ispred zgrada U BRUSU I KRENULA DA UVIJA I SKAČE: Pravila bezobrazne poze i ZAPANJILA
Foto: Damir Dervišagić

šta joj bi?

KAKAV ŠOK! Ana Nikolić izašla ispred zgrada U BRUSU I KRENULA DA UVIJA I SKAČE: Pravila bezobrazne poze i ZAPANJILA

Od kada znam za sebe ja sam aktivna. Ili vežbam ili plešem, ali nikada ne mirujem. Kroz vežbanje izbacujem negativnu energiju, bes, pa i tugu.

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić nedavno je otkrila da "gladuje da bi izgledala dobro", a sada je na snimku objavljenom na Instagramu i pokazala to izvajano telo.

Na snimku pevačica je roze bundi, hulahopkama i brusu dok đuska i uvija se u parku ispred zgrade. Ana se u neobičnoj akciji u pola noći našla verovatno zbog profesionalnog snimanja, ali je snimak koji je napravljen telefonom pokazao kako se zabavlja.

1 / 3 Foto: Instagram

- Izgubila sam više od 50 kilograma. U jednom momentu sam imala čak 105 kilograma. Proces promene nije bio lak, bilo je uspona i padova, ali sam uvek verovala da ću ponovo biti ona stara Ana. Uz sve to obožavam da treniram! Od kada znam za sebe ja sam aktivna. Ili vežbam ili plešem, ali nikada ne mirujem. Kroz vežbanje izbacujem negativnu energiju, bes, pa i tugu. Na prvom mestu da se ugojim uticala je moja trudnoća, ali nećemo se lagati, jela sam mnogo - priznala je Ana nedavno.

Ana Nikolić
foto: KURIR TELEVIZIJA

Bonus video:

00:41

EVO ŠTA SU ZVEZDE PROREKLE ANI NIKOLIĆ: Numerolog i astrolog otkrivaju najspecifičnije detalje: KADA I KO OSVAJA PEVAČICU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.