EVO KAKO JE JELENA KARLEUŠA SVE PREDOSETILA!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

dala nagoveštaj

EVO KAKO JE JELENA KARLEUŠA SVE PREDOSETILA!

Izvori kažu da je popularna pevačica, koja je nekoliko dana ranije održala spektakularni koncert u centru Beograda, potpuno slomljena nakon drame.

Objavljeno:

Nova godina na javnoj sceni počela je burno. Umesto da Božić proslave u miru, ljubavi i radosti, Jelena Karleuša i Duško Tošić našli su se u udarnim vestima širom regiona, a povod je sve suprotno od onog što proklamuje duh praznika.

Popularna pevačica zatražila je pomoć policije jer je suprug fizički nasrnuo na nju. Navodno, ošamario ju je za prazničnom trpezom u porodičnoj vili na Dedinju, zbog čega mu je izrečena zabrana prilaska od 48 sati.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Da im u braku ne cvetaju ruže moglo se naslutiti i iz intervjua koji je dala za novogodišnje izdanje jednog magazina, kada je u prilično diplomatskom maniru odgovarala na pitanja o privatnom životu.

Izvori kažu da je popularna pevačica, koja je nekoliko dana ranije održala spektakularni koncert u centru Beograda, potpuno slomljena nakon drame. Ali, ovo nije prvi put... Pre dve godine žalila se da ju je suprug psihički maltretirao i zavrnuo joj ruku, ali je on sve negirao i rekao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Šta god da se desilo, tada su uspeli da reše problem. Međutim, priča se ponovila.

- Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da se uvek žene više zalažu za tu instituciju.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Nije precizirala o kakvoj se borbi radi i da li je reč samo o onoj tradicionalnoj ženskoj. Na novinarsku opasku da je verovatno pogrešno napisan broj godina, jer njen brak traje od 2008, rekla je:

- Matematika mi nikad nije bila jača strana, pogotovo ti sitni brojevi. Koliko god da sam u braku, on traje samo i isključivo jer sam ga održala ja. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se.

Usledilo je pitanje da li misli da će sada, kada je Duško završio igračku karijeru, ta borba morati da bude intenzivnija ili će, pak, sve biti ležernije.

- Interesantno je da se ovakva pitanja nikad ne postavljaju muškarcima. Evo ideje, postavite ovo pitanje Dušku. Možda on ima viziju njegove borbe sa brakom u budućnosti.

Bilo je jasno da Jelena o ovoj temi ne želi mnogo da priča, bar ne u meri koliko je umela ranijih godina. Ipak, na nastupu kod Skupštine najveću podršku pružali su joj muž i ćerke. Porodica je uvek sigurno utočište, logičan je zaključak koji se nametnuo sam od sebe. Međutim, brak je druga priča, a posle aktuelnog incidenta bez dileme ulazi u novo i veoma ozbiljno iskušenje. Videćemo da li će ovog puta izdržati.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.