DA LI JE OVIM JELENA KARLEUŠA OTKRILA SVE?! "Ne verujem da će Duško sada biti slobodniji!"
Foto: Story

VEĆ NASLUTILA?

DA LI JE OVIM JELENA KARLEUŠA OTKRILA SVE?! "Ne verujem da će Duško sada biti slobodniji!"

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Objavljeno:

Po jučerašnjoj prijavi Jelene Karleuše da je suprug Duško Tošić ošamario i pljunuo, policijski službenici PS Savski Venac su otišli na adresu gde par živi, a nakon par sati, njemu je izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, dok je pevačica odlučila da ga sudski ne goni.

Međutim, intervju koji je Jelena dala nekoliko dana ranije neprestano se komentariše na društvenim mrežama, a ona je već tada naglasila da je srećna što će joj podršku iz publike tokom nastupa u novogodišnjoj noći pružati ćerke i Duško Tošić.

- Moja porodica je uvek prisutna u bekstejdžu kada imam veliki nastup, to znači kako moje ćerke tako i Duško. Što se tiče njegovih obaveza, ne bih rekla da će sada biti nešto mnogo slobodniji jer je on jednu karijeru odmah zamenio drugom i to opet sportskom, menadžerskom, što ponovo podrazumeva mnogo angažmana. Međutim, on ne voli da ja naročito govorim u javnosti o njegovim poslovnim planovima, pa je možda najbolje da on priča na ovu temu jer on smatra da jedna žena uopšte ne treba da govori o sportu - navela je tada Jelena, a mnogi nagađaju šta je bio okidač da se tako brzo promeni njihov odnos i dođe do jučerašnje drame.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Jelena Karleuša
foto: Ata images, Zorana Jevtić, Kurir.rs/ Ana Denda

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.