DA LI ĆE OVO BITI DOKAZ U SLUČAJU NASILJA DUŠKA NAD KARLEUŠOM?! Isplivalo šta je prethodilo neviđenoj DRAMI! FOTO
Foto: Printscreen Prva, EPA/Armando Babani

otkriveno

DA LI ĆE OVO BITI DOKAZ U SLUČAJU NASILJA DUŠKA NAD KARLEUŠOM?! Isplivalo šta je prethodilo neviđenoj DRAMI! FOTO

Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku.

Objavljeno:

Jelena Karleuša, koja je supruga bivšeg fudbalera Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, neposredno pre nego što je usledela porodična drama bila je aktivna na društvenoj mreži Instagram.

Naime, samo dva sata pre nego što će pevačica da prijavi supruga za nasilje, objavila je na Instagram storiju fotografiju groba majke Divne Karleuše.

Jelena je bila veoma vezana za mamu, koju je izgubila pre tri godine posle teške bolesti. Pevačici uvek na velike praznike majka veoma nedostaje, pa i danas na Božić, i podelila je fotografiju Divninog groba, koji je uvek prekriven svežim cvećem.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Kako nezvanično saznajemo, pevačica neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu. Dežurni zamenik Prvog osnovog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Jelena Karleuša
foto: Ata images, Zorana Jevtić, Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.