RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM O VIRUSU, SPOMENULA I NOVAKA ĐOKOVIĆA: "Ovo je sve farsa i otvoreni rat elite!"
Foto: Sonja Spasić, Profimedia

podigla veliku buru svojim stavom

RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM O VIRUSU, SPOMENULA I NOVAKA ĐOKOVIĆA: "Ovo je sve farsa i otvoreni rat elite!"

Prema tome, podržati Novaka u ovoj situaciji je naša dužnost, odraz ljudskosti, informisanosti, inteligencije i svesti. - napisala je pevačica na svom Instagram storiju.

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović već mesecima unazad izaziva potpuni haos na društvenoj mreži "Tviter" iznoseći niz stavova o korona virusu i vakcinaciji, a mnogi su je povodom toga prozvali "antivakserkom", tako da se shodno tome našla na meti osude, verbalnih napada i negativnih komentara, ali po svemu sudeći, ona je i dalje ostala dosledna svojim nekonvencionalnim uverenjima o pandemiji.

Podsetimo, Đoković je u sredu uveče, nešto pre ponoći po lokalnom vremenu, stigao na aerodrom u Melburnu. Odmah je zadržan, a veoma brzo posle toga mu je ukinuta viza, a nakon toga je izolovan u hotelu u kom između ostalog borave imigranti i izbeglice, a sada se tim povodom oglasila i Manojlovićeva.

Rada Manojlović
foto: Vladimir Sporčić

Njenu izjavu prenosimo u celosti.

- Konačno su otvorene karte koje dokazuju da je ova dvogodišnja farsa zastrašivanja virusom, zapravo samo otvoreni rat elite (koju je Novak i pominjao), njihovih poslušnika i finansiranih zlotvora protiv slobodnog naroda. Danas je to Novak (prim. aut. Novak Đoković) kao najbolji sportista i prvi teniser sveta, a sutra smo to svi mi. Zato je potrebno ujediniti se i jasno reći ne svakog agendi i ucenikoje nam nameću svetski moćnci. Novak se bori za sve nas, za pobedu nad izvitoperenim umovima, koji bi da nas ceo život zatvaraju kao životinje, danas pod izgovorom virusa, sutra će to biti klimatske promene, a prekosutra nešto treće. Prema tome, podržati Novaka u ovoj situaciji je naša dužnost, odraz ljudskosti, informisanosti, inteligencije i svesti. - napisala je pevačica na svom Instagram storiju i Tviter profilu, a njena izjava je naišla na veliki broj komentara i polemike.

Rada Manojlović
foto: Instagram

Bonus video:

04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.