ISPLIVAO ŠOK GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU CECE RAŽNATOVIĆ I BOGDANA SREJOVIĆA! Ni ne slute šta će se dogoditi!
Foto: ANA PAUNKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

otkriveno

ISPLIVAO ŠOK GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU CECE RAŽNATOVIĆ I BOGDANA SREJOVIĆA! Ni ne slute šta će se dogoditi!

- U periodu maja i novembra postoji mogućnost da će Ceca imati manjih zdravstvenih problema koje će vrlo brzo uspešno da reši.

Objavljeno:

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović i njen izabranik Bogdan Srejović u decembru 2021. proslavili su prvu godinu ljubavi, a da li će im 2022. biti plodonosna i ima li šanse da stanu na ludi kamen? Astrolog Nevenka Blažik otkrila je šta kažu zvezde, šta to Cecu i Bogdana čeka u novoj godini.

- Za Cecu i Bogdana 2022 biće godina i poslovnih uspeha, ali i godina kada će najverovatnije ozvaničiti svoju ljubav, i to možda u periodu oko Cecinog rođendana. Za oboje, 2022 će biti izuzetno povoljna godina, a posebne povoljnosti oboma stižu pak iz inostranstva (ili od stranaca). 2022. za Cecu posebno će biti godina kada će puno toga lepog da joj se desi. Poslovni uspeh je zagarantovan, uvećanje poseda i nekretnina je vrlo verovatno, a takođe je moguće da će neko od njeno dvoje dece da je još jednom obraduje sa novim članom porodice, pa će Ceca ponovo da slavi što je postala baka.

- U periodu maja i novembra postoji mogućnost da će Ceca imati manjih zdravstvenih problema koje će vrlo brzo uspešno da reši. Bilo bi poželjno da se pripazi u saobraćaju u periodu aprila, jula i oktobra 2022. Za Bogdana pak 2022. može da donese proširenje njegovog posla, kako ovde u Srbiji, tako i vrlo verovatno u inostranstvu, pa tako i vidni napredak u karijeri. Posebno povoljni periodi su februar i avgust 2022 - rekla je za pink

- Takođe, Boban će tokom 2022 imati manjih problema u svom domu, ili sa zdravljem jednog roditelja, ili pak sa poslom onog drugog roditelja. U oba slučaja, Boban će biti na “meti” javnosti jedno duže vreme zbog dešavanja u privatnom i poslovnom životu njegove porodice.

Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Bonus video:

00:12

POČELO SLAVLJE KOD CECE NA DEDINJU! Anastasija se skockala i izgleda kao AVION, a evo šta je radio Veljko Ražnatović!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.