ONA JE NAJVEĆA NOĆNA MORA VIKI MILJKOVIĆ! Prva Tašketova žena je PRIRODNA LEPOTICA, podarila mu je ćerku! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

otkriveno

ONA JE NAJVEĆA NOĆNA MORA VIKI MILJKOVIĆ! Prva Tašketova žena je PRIRODNA LEPOTICA, podarila mu je ćerku! (FOTO)

Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - ispričala je Viki.

Objavljeno:

Ljubav Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa traje dugi niz godina. Međutim, pevačica jednom prilikom rekla da nije bilo lako izboriti se za nju. Njih dvoje su se veoma mladi upoznali, a Taške je tada već imao ćerku sa drugom ženom.

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - ispričala je Viki.

Sa druge strane, prva žena Dragana Taškovića Tašketa, Gordana, nije im bila smetnja, ona se posvetila odgoju svoje ćerke Jelene, sa kojom danas živi u Nemačkoj i sa kojom Viki i Taške imaju sjajan odnos.

Bonus video:

02:14

Viki Miljković na urnebesan način objasnila zašto još ne izdaje nov album

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.