STOMAK SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA! Manekenka najnovijom fotkom FRAPIRALA svet, posle GOLOTINJE na redu OVO! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/ashleygraham

šok!

STOMAK SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA! Manekenka najnovijom fotkom FRAPIRALA svet, posle GOLOTINJE na redu OVO! (FOTO)

Komentari nisu mogli da izostanu!

Objavljeno:

Od početka trudnoće Ešli Grejem otvoreno deli novosti o svom putu ka majčinstvu sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ova 34-godišnja manekenka koja čeka rođenje dečaka blizanaca sa suprugom snimateljem Džastinom Ervinom (36), ponovo je u subotu objavila nove fotografije svog stomaka koji je sve veći. Zvezda je uzbuđeno podelila da se bliži poslednjem delu trudnoće, napisavši: "Danas smo ušli u 40. nedelju."

Buduća majka nije izgledala zabrinuta zbog vremenskog okvira trudnoće. Na iskrenim fotografijama vidi se kako leži u krevetu u crnoj majici i odgovarajućem donjem vešu. Snimci - koji imaju ćudljivo žuto osvetljenje - pokazuju rastući stomak američke manekenke.

Čini se da je Grejem bez šminke na intimnim snimcima na kojima se opušta na nizu jastuka i ćebadi. Na jednom portretu trudna zvezda drži ruku na licu, izgledajući pomalo umorno dok uživa u poslednjim fazama trudnoće. Na drugom snimku kosa brinete je povučena unazad dok poseže za teglom vode.

Prijatelji i pratioci bili su oduševljeni budućom mamom, uz komentare "Ovo mora da je bukvalno rekord za blizance! ovo ti je tako, nikad ništa ne radiš na pola haha." Drugi je dodao: "Ti si KRALJICA. U potpunom sam strahopoštovanju." Grejam je upoznala svog muža, filmskog stvaraoca 2009. godine, kada je volontirala u svojoj crkvi. Njih dvoje su bili vereni u junu 2010, a venčali su se u avgustu iste godine. Lepotica i njen suprug su u januaru 2020. dobili svoje prvo dete Isaka Menelika Đovanija Ervina.

Bonus video:

06:54

EMOTIVNO! Ovaj nadimak je Marina Tucaković dala Ani Nikolić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.