JEDNU STVAR JE NAUČILA! Imala BURNU VEZU, snimila PESMU, a sada je otkrila čega se KAJE!
Sanja, Foto: Nemanja Nikolić

OVO NISTE ZNALI

JEDNU STVAR JE NAUČILA! Imala BURNU VEZU, snimila PESMU, a sada je otkrila čega se KAJE!

Ogolila svoju dušu.

Objavljeno:

Najatraktivnija rijaliti zvezda koja se u poslednjih nekoliko godina pojavila na našim prostorima je zasigurno Sanja Stanković, a sada je za novogodišnji intervju odgovorila na par pitanja.

Koji trenutak bi izdvojila kao najlepši iz 2021. godine koji ćeš dugo pamtiti?

- Hm, kao lep trenutak bih izdvojila putovanje sa najboljom drugaricom u Dubai. Bilo nam je prelepo, obišli smo mnoga mesta. U ovoj godini kada je samo korona svima bila fokus jako sam srećna što sam imala priliku da obiđem ovu državu i vidim nešto novo – rekla nam je bivša zadrugarka.

Nakon veze sa Jovanom Tomić Matorom, u medijima se više nisi oglašavala na ovu temu. Da li si u 2021. godini srela ljubav svog života?

- Ljubav, što se tiče toga donela sam veliku odluku. Više se u medijima neću oglašavati tim povodom. Definitivno mi je lepše kada uživam u ljubavi bez da se zna ko mi je partner. Srećnija sam. Odlučila sam da svoju privatnost, koliko je to moguće, sakrijem od očiju javnosti – priznala nam je Stankovićeva.

1 / 6 Foto: Instagram

Pre tačno tri godine si izbacila svoj prvenac pod nazivom “Bombe”, duet pesma sa Anom Korać je podigla ogromnu prašinu na muzičkoj javnoj sceni. Da li planiraš da u 2022. godini svoje fanove iznenadiš sa još jednom numerom i više se posvetiš toj karijeri?

- Pevanje – ne, ne, nikako više. Definitivno sebe ne vidim na muzičkoj sceni. Pesma “Bombe” je bila pravi bum. Ali odlučila sam da stavim tačku na to i posvetim se nečemu drugom – bila je iskrena Sanja.

Kada se osvrneš na godinu koja je za nama, da li postoji nešto bi izbrisala ili možda drugačije postupila da je sada to moguće?

- Da mogu, najradije bih izbrisala svoje pogrešne izbore partnera. To definitivno. Više neću davati prostora za takve stvari. Bilo je dosta pogrešnih izbora koje sada ne bih spominjala ali to je definitivno jedna od odluka u narednoj godini. Želim da u 2022. godinu uđem sa mirom bez lažnih prijatelja, partnera i svega neiskrenog – otkrila nam je Sanja.

Čemu te je naučila ova godina?

- Pazi kome praštaš – ne zaslužuju svi drugu šansu! Ova godina me je definitivno tome naučila – izjavila je Sanja Stanković za portal Pink.rs.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.