JEDAN POZIV CECE RAŽNATOVIĆ PROMENIO JE ŽIVOT OVOJ PEVAČICI: Zavladao MUK kad je SAZNALA!
Foto: © ATA Images

ISKRENO

JEDAN POZIV CECE RAŽNATOVIĆ PROMENIO JE ŽIVOT OVOJ PEVAČICI: Zavladao MUK kad je SAZNALA!

Malo ko zna za ovo!

Objavljeno:

Pevačica Ivana Selakov prisetila se početka svoje karijere, čijem je napretku umnogome doprineo potez Svetlane Cece Ražnatović. Naime, kako je Selakova bila dugo godina prateći vokal Ceci, ona je odlučila da joj pomogne pri objavi novog albuma, za koji pevačica priznaje da je jedva skupila novac.

Ivana se tada Ceci obratila za pomoć i zahvaljujući njenim kontaktima dobila je priliku da snimi prvi album, a pevačica joj je čak i svoj muzički studio ustupila bez novčane nadoknade.

1 / 6 Foto: Instagram

- Ništa mi nije naplatila. Mislim da je ona poslovala u minusu, jer je svima davala besplatno svoj studio. Kumi Viki Miljković sigurno nije naplaćivala, a ni ostalima, pošto su joj svi prijatelji. Ceca i ja se u to vreme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna... Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuima - kaže Ivana za Informer i ističe da je jedan Cecin poziv promenio sve.

- Iako smo bile samo saradnice, Ceca je odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri. Ona je najveća zvezda, a opet i žena iz naroda koja hoće svima da pomogne. Pesme za prvi album sam skupila pomoću štapa i kanapa, ali je najveća stavka bila objaviti album. Skupila sam hrabrost da je pitam za savet, da mi kaže da li sam joj više za "Siti rekords" ili za "Grand"? Pitala me je: "Je l' si ti to dogovorila?" Odgovorila sam da nisam, a ona meni: "Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta." I stvarno me je pozvala i rekla: "Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme." Nisam mogla da verujem. Jedan njen poziv meni je promenio ceo život. Napravila mi je ključnu vezu sa "Grandom", sa kojim sam dogovorila da mi objave album, i to bez ikakve finansijske nadoknade. Oberučke me je prihvatio a da nije trepnuo. Ništa nisam morala da odrađujem. Dopalo mu se kako pevam, a i Cecini uticaj i reč su značili - rekla je Selakova.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.