ĐANI I SLAĐA OTKRILI KAD STIŽE DRUGO UNUČE I KOG JE POLA: Estradni par izneo detalje iz privatnog života!
Radiša Trajković Đani, Foto: Damir Dervišagić

veselo

ĐANI I SLAĐA OTKRILI KAD STIŽE DRUGO UNUČE I KOG JE POLA: Estradni par izneo detalje iz privatnog života!

Porodica Trajković u godini koja je na izmaku imala je mnogo povoda za slavlje

Objavljeno:

Naime, popularni folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana proslavili su srebrnu svadbu - 25 godina braka, oženili mlađeg sina Marka i saznali radosne vesti - da će dobiti još jedno unuče.

Slađana Trajković
foto: Instagram

Pored togam pisalo se i o navodnoj bračnoj krizi Trajkovića, a Đani i Slađa sada su za Pink progovorili o svim događajima koji su obeležili 2021. godinu kada su oni u pitanju.

Nedavno ste oženili i drugog sina. Kakav je osećaj? Da li nas u 2022. očekuju dva velika svadbena veselja za oba sina i kako biste voleli da sve izgleda?

- Osećaj je divan. Presrećni smo što su se oba sina oženila i što ćemo po drugi put postati baba i deda. Nadamo se da će u narednoj godini epidemiološka situacija biti bolja i da ćemo konačno moći da proslavimo sve kako treba. Prvo ide Miloševa svadba, pa Markova, a ono što sigurno znamo je da će obe biti za pamćenje!

Dom Trajkovića će u 2022. godini postati bogatiji za još jednog člana. Da li znate pol unučeta i kad će beba doći na svet? Da li su sin i snajka odabrali ime za bebu?

- Znamo pol, dobićemo još jednog unuka. Snajki je termin u aprilu. Ime znamo, ali ćemo sačuvati nešto i za sebe.

Da li u 2022. godinu ulazite nikad jači ili ipak postoje nesuglasice koje ''vučete'' sa sobom? Da li biste jedno drugom oprostili prevaru i u kom slučaju?

- Naprotiv, odnos nam je nikada lepši, slažemo se divno i nikada više vremena nismo provodili zajedno, nego u poslednje dve godine. Mi smo u braku već 25 godina, prevaru nikada ne bih oprostio, a sto se Slađe tiče to već morate nju da pitate.

Oko čega ste se najviše svađali u 2021. godini? A šta biste izdvojili kao najlepši momenat?

- Najviše smo se svađali oko frižidera, zato mi je Slađa za Novu godinu kupila nov i nikad veči frizider, a najlepši momenti su nam definitivno provedeni sa unukom Nikolom, tada smo najsrećniji.

Da li postoji neka neostvarena želja koju biste voleli da ostvarite u 2022? Da li biste najradije neke momente iz 2021. izbrisali i koje?

- Neostvarena želja svake godine je što mi žena nije rodila još jedno dete. Voleo bih da izbrišem situaciju sa koronom i da se konačno vratimo u normalu.

Slađana Trajković
foto: Damir Dervišagić

U ovoj godini ste obeležili i 25 godina braka. Šta ste poželeli jedno drugom tada i gde biste i kako voleli da obeležite takozvanu zlatnu svadbu?

- Do zlatne svadbe ima jos 25 godina, daće Bog da i to doživimo, pa ćemo lako da proslavimo. Poželeli smo jedno drugom da se zauvek volimo, kao do sada.

Kako ove godine dočekujete Novu godinu i šta ćete jedno drugom poželeti u ponoć?

- Ja pevam u Beogradu, moja Slađa će kao i svake godine Novu godinu da dočeka sa mnom. Poželeću svima najviše zdravlja, pa posle sve ostalo.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.