SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O NJENOM MUŠKARCU!
Sanja, Foto: Ana Paunković

OPA!

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O NJENOM MUŠKARCU!

Voditeljka je bila iskrena!

Objavljeno:

Poznata voditeljka televizije Pink, autorka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković u novogodišnjem intervjuu za Pink.rs progovorila je o detaljima svog privatnog života o kojima ne govori često. Sanja je rezimirala 2021. godinu, ali otkrila i kakve planove ima na poslovnom, kao i ljubavnom planu, ali i sa kakvim bitnim životnim odlukama ulazi u 2022.

Gde dočekuješ 2022. godinu? Sa kim ćeš provesti najluđu noć? Da li je Dubai i ovog puta tvoj izbor?

- Novu 2022. godinu ću dočekati sa prijateljima i članovima porodice koji su mi ulepšali prethodnu godinu. Posle više godina ću u ponoć biti u Beogradu i verujem da ću uživati u pesmama jednog od mojih omiljenih pevača. Verujem da će biti zabavno, emotivno, raspevano i opušteno. Poželela bih inače svima raspevanu 2022. godinu, jer su prethodne dve bile veoma tužne i teške.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Da li i ti kao mnogi praviš spisak novogodišnjih želja i šta se ove godine nalazi na tvojoj listi prioriteta? Sa kojom životnom odlukom ulaziš u 2022.?

- Ponekad mi se čini da je spisak odluka kojima neću ostati dosledna u 2022. mnogo duži i zato nikada ne zavaravam sebe željama koje sigurno neću sebi ispuniti, ma koliko se trudila. Veoma sam racionalna, previše disciplinovana i zato ću se truditi da u 2022. godini život ne shvatam previše ozbiljno i da budem nežnija prema sebi. Naučila sam da verujem u zakon privlačenja i zato ću biti opreznija, jer zaista sve što želimo može i da nam se ostvari, ali često nismo spremni.

Da li si spremna da u 2022. godini otvoriš svoje srce za novu ljubav? Kakvog muškarca bi poželela da upoznaš i zavoliš u narednoj godini?

- Iskreno ne bih volela da u 2022. godini vreme posvetim muškarcima koji ce pre ili kasnije izazvati razočaranje u mom pogledu. Volela bih da sa osmehom i sjajem u očima izgovorim mojim prijateljima da se pojavio ne ni pravi, ni provereni, već MOJ muškarac.U 2021. godina sam imala nekoliko simpatiju zbog kojih mi srce ubrzano zakucalo, a u 2022. godini bih zaista želela da budem voljena žena.

Koje trenutke iz 2021. bi rado volela da izbrišeš da imaš čarobni štapić, a šta bi sebi stvorila da ga imaš, što bi te usrećilo u potpunosti?

- Naučila sam u 2021. godini da treniram svoje emocije tako da mi čarobni štapić nije potreban, a i ne verujem u magiju. Mentalni nutricionizam je najbitniji i meni vizualizacije pomažu da se lakše nosim sa stesnim i napornim trenucima bilo poslovno, bilo privatno. Znate onu čuvenu rečenicu da je žena u zrelim godinama samostalna, mudrija i dovoljna sama sebi, tako da može da donese odliku šta može, da li nešto želi, koliko zaista ima godina i gde se nalazi njen struk. Takva sam vam i ja.

Sanja Marinković
foto: Printscreen Magazin In

Šta je bilo tvoje najveće razočaranje, a šta te je najviše iznenadilo u 2021. godini?

- Moj život je ipak satkan od malih stvari, a oko velikih sam uvek morala veoma da se potrudim tako da ni razočaranja, a ni velikih iznenađenja nije bilo. Umela sam da istrpim sve i svakoga, ali mi je sa mnom bilo najteže.

Najbitnija lekcija koju si naučila u 2021. godini, a odnosi se na posao, ali i privatan život?

- Naučila sam koje su visoke vrednosti kojima težim i ispisala ih na belom parčetu papira po prioriterima. Ambicija, trud i rad su obeležile moj dosadašnji život otkad sam kao mala dobijala prve radne zadatke od moje bake, tako ih svakoga dana sama sebi zadajem. Magazin In beleži veliku gledanost, uspešno radim kao partner na razvoju brojnih projekata koji su vezani za pravilnu ishranu, oblikovanje tela, digitalni marketing. Privatno sam posvećena Strahinji, porodici, prijateljima i sebi i učim svakoga dana kako živim sa lakoćom.

Da li si u detinjstvu verovala u Deda Mraza i kakve su bile tvoje želje tada? Šta bi sada mala Sanja imala da poruči odraslo Sanji? Da li si do sada uspela da ispuniš sve svoje novogodišnje želje iz detinjstva ili postoje i one neostvarene?

- Verovala sam mnogima, pa što ne bih i Deda Mrazu. Nisam nostalgična, ne verujem da je nekada u vreme naših baka bilo lepše sve. Spisak želja pravim na dnevnom i nedeljnom nivou, jer sam iz iskustva poslednjih godina naučila da dok mi planiramo neko se slatko smeje, tako da bih se više koncentrisala na spisak zahvalnosti.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.