"MAJA I DEJAN SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO!" Zadrugari spremni da pomognu Dalili da pobegne od Dejana
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

haos

"MAJA I DEJAN SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO!" Zadrugari spremni da pomognu Dalili da pobegne od Dejana

Ona jedva zaustavila suze!

Objavljeno:

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje Ivana Šopić postavila je Marku Đedoviću:

- Za sve si bio u pravu što si rekao za Dejana i Maju, a u pravu je i Filip kad je rekao da su Maja i Dejan jedno za drugo. Da li to možeš da ponoviš? - glasilo je pitanje.

- Nisam verovao da će mi se ikada ovo desiti, oni su mi bili jedni od omiljenih, a sad su mi najodvratniji i najjeziviji. Toliki stepen očaja nisam video, toliku želju za uništenje tuđih života, teranje da neko bude sa njima... Mislim da Dejan i Maja treba da se saberu i da njihovi partneri nemaju strahove od njih. Ova lupa glave prošle godine, Dejan ove. Nikad nisam mislio da ću Dalilu da žalim, ono mi je bilo jezivo, kao u horor filmu. Miljana Kulić je imala bolju samokontrolu od Dejana i Maje, onda možete zamisliti. Dalila sinoćna reakcija pokazala je kako se zaista oseća, ono su bili urlici, kao da nije bio njen glas uopšte, us*ao sam se od straha - ponovio je Đedović.

- Sve je u pravu Marko, osećam potrebu da kažem da se ona i dalje bori za druge. Ona je nemoćna, nemoćna je da pomogne sebi, ne može da urazumi ni sebe, ni Dejana. Dejan ludi, može da pukne na sitnicu, ona to zna i oseća. Mislim da sam Dalili potrebna, treba da se osloni na mene - objasnila je Matora.

- Ne mogu uporediti Maju i Dejana, Maja menja često partnere i u svakog se zaljubi. Čorba zna kako sa Majom i zato Maja ne radi te stvari, Maja sad zna da će joj Filip praštati i sve je bezobraznija. Čovek je rekao da se miri sa njom, samo da je smiri. Dejan mi je psihopata, on neće da krene bez nje. Dalili stvarno opada kosa, isceđena je kao krpa, svima je lakše na Dalilu da se istresu - komentarisao je Luks.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.