CECA SAMO ZA ESPRESO! "ŽIVOT JE NEKADA ZAISTA SUROV": Folk diva JEDNO NIKADA NEĆE PREŽALITI,zato joj je TUGA u srcu
Foto: Ustupljena fotografija/ Miloš Nadaždin

espreso novogodišnji intervju!

CECA SAMO ZA ESPRESO! "ŽIVOT JE NEKADA ZAISTA SUROV": Folk diva JEDNO NIKADA NEĆE PREŽALITI,zato joj je TUGA u srcu

Ovo je prva Nova godinu koju naša najveća muzička zvezda slavi sa svojom porodicom!

Objavljeno: 12:35h

Nova 2021,godina sa sobom je donela i lepe i ružne stvari. Ceca Ražnatović je posle dužeg vremena u svoj život pustila ljubav i uplovila u romansu sa Bogdanom Srejovićem a Anastasija još više učvrstila svoju ljubav sa Đorđem Kuljićem. Najmlađi i najslađi član porodice Ražnatović napunio je godinu dana i Ceca je postala novi član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Ekskluzivno za Espreso portal folk diva je sumirala svoje utiske, podelila sa nama kako će provesti praznike i otkrila čija smrt nikako nije želela da se dogodi.

Ceca Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Koje tužne momente bi voleli da zaboravite, jednostvano izbrištete ko da se nisu dogodili?

- Odlazak Marine Tucaković, ali ne da zaboravim nego da se u ovoj godini to nije dogodilo. Bila bi najsrećnija da je uspela da dobije bitku sa opakom bolešću. Život je nekada zaista surov, a osim toga u ovoj godini su nas napustili mnogi dragi ljudi. Estrada je izgubila veliki broj pevača i to je zaista nenadoknadiv gubitak.

Poznato je da porodica Ražnatović uživa na slavljima i da na istima uvek okupu porodicu i sebi drage ljude iz sveta poznatih. Što bi se reklo svi bi kod Cece. Držite do tradicije, poštujete srpske običaje, praznujete.

Postoji li neka Nova godina-Božić koju bi posebno izdvojili da se razlikovala od svih do sada, po nekoj zanimljivoj situaciji ili pak ružnoj da Vam je propalo slavlje?

- Svaka godina donosi neke nove momente u našim životima, trudim se da pamtim samo one lepe. Meni će ovi praznici proteći u uživanju sa mojom porodicom, a posebno sa unukom Željkom. Nas dvoje smo najbolji drugari i odlično se slažemo, a za praznike ćemo posebno uživati.

Ceca Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Mali Željko je miljenik u kući, vodi glavnu reč i sigurno se najviše raduje poklonima. Šta je lepo baka pripremile da ga sačeka ispod novogodišnje jelke?

- Nikada nisam govorila o poklonima, tako da neću ni sada.

Koliko Vam znače praznici u porodici, s obzirom na to da zbog prirode posla godinama novogodišnju noć dočekujete radno?

- Mnogo je Novih godina koje sam dočekala sa svojom publikom na koncertima i to je svakako neopisiv osećaj kada sa deset hiljada ljudi ulazite u narednu godinu. Ali ono što mi je poslednjih godina posebno falilo jeste da praznike dočekam sa porodicom. Ove godine će tako biti i sve ću organizovati kako bi ljude koje volim uživali.

Nova godina ili Božić (Šta više volite i zašto?)

- Božić. Najradosniji hrišćanski praznik, mislim da sam vam dovoljno time rekla.

Da li ste skromni sa željama i šta bi ste voleli da Vam se ostvari u 2021.godini? Kakvi su Vam poslovni planovi, svi željno iščekuju Cecin album?

- Poslovno bih volela da uradim album. Hiperproducija je napravila veliki problem, te danas naći dobru pesmu koja će biti slušana i narednih godina, a neće kratko trajati je zaista retkost. Evo vi meni recite, koje su pesme od ove godine ostale upamćene ili imale dužu slušanost od dva meseca? Kada budem imala sjajne pesme, onda ću uraditi album, nadam se da će to biti u 2021. godini, a onda bi volela da dođe čuveno Ušće 3.

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Hoće li Anastasija uskoro poneti glamuroznu venčanicu al ne na modnoj reviji već svojoj svadbi?

- Na ovo pitanje ću umesto svoje ćerke odgovoriti ja. Prestanite više sa tim pitanjima o venčanici, ima tek 23. godine.(smeh)

Da Vam Deda Mraz u ponoć pokuca na vrata i imate pravo da vratite vreme u koji period bi se vratili?

- Ne bih se vraćala, mislim da se sve u životu dešava sa nekim razlog i u vremenu u kom treba da se dogodi.

Čestitka našim čitaocima povodom ulaska u Novu 2022.godinu!

- Želim svim čitaocima vašeg portala lepu, ispunjenu, srećnu i radosnu 2022. godinu. Sa mnogo zdravlja, ljubavi, mira. Ljubi vas i mnogo voli vaša Ceca.

1 / 10 Foto: Miloš Nadaždin

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Ana Adamović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.