MILAN MILOŠEVIĆ NAM OTKRIVA NOVOGODIŠNJU ŽELJU: Najpoznatiji voditelj iskreno i o tome da li NAPUŠTA Zadrugu!
Foto: Printscreen Instagram

srećni praznici!

MILAN MILOŠEVIĆ NAM OTKRIVA NOVOGODIŠNJU ŽELJU: Najpoznatiji voditelj iskreno i o tome da li NAPUŠTA Zadrugu!

Milan Milošević je dan pre Nove godine otvorio dušu za naš portal

Objavljeno: 17:26h
Lazar Stanušić

Neko ko je simbol Zadruge i Pink televizije, Milan Milošević, samo za naš portal govori na praznične teme.

Publika ga je zavolela jer svoj posao radi odlično, uvek oštar na jeziku, iskren, ali i duhovit.

Milan je simpatije čitave nacije stekao pred Zadruginim kamerama, a šou već sada ne može ni da se zamisli bez njega u glavnoj ulozi.

Šta nam je sve otkrio i očemu smo pričali sa njim, pročitajte u nastavku.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

*Milane, kraj je godine, po svemu sudeći u godini za nama ti si najkomentarisaniji i najuspešniji voditelj, koliko je bilo teško doći do te titule?

"Drago mi je što mogu da čujem ovakav kompliment i verujte mi da sam se žestoko borio i izborio za sve to. Odaću vam tajnu, samo sam bio svoj i bio onakav kakav jesam i to je tajna uspeha jer svaka kopija je zabavna samo dok original ne krene dalje, a ja to činim konstantno. Postoje dobri komentari a i neizbežne kritike na moj rad, međutim to je samo dokaz da sve što radim prolazi zapaženo od strane gledalaca i ne bih ja tu ništa menjao."

00:14

Espreso čestitke: Milan Milošević

*Ti si simbol Zadruge, da li u Novoj godini možemo da te vidimo u nekom novom projektu i kakvi su ti planovi generalno za dalje?

"Slažem se da sam postao sastavni deo najgledanijeg projekta u regionu ali na svoj, poseban način. I oni koji me vole i oni drugi prosto jedva čekaju da me vide na vratima Bele kuće i čuju šta sam to novo pripremio zadrugarima, a samim tim i milionskom auditorijumu. Slažem se da sam zajedno sa kolegama koji su tu od samog početka postao simbol Zadruge i ponosan sam na to. Što se daljih planova tiče o tome ne pričam ali svakako ostajem u timu koji piše istoriju i koji pobeđuje iz sezone u sezonu. Nije teško biti uspešan kada radiš na projektu za koji se i sami vlasnici toliko trude i daju pa je za mene gotovo nezamislivo da mi zaposleni dajemo sebe manje od njih. Razmislite o tome i biće i vama svima dobro."

*Koji je momenat iz Zadruge u godini za nama ostavio najveći utisak na tebe?

"Mnogo je lepih i onih manje lepih da ne kažem tužnih momenata koji su ostali urezani u mom sećanju ali svakako su to pretužne ispovesti učesnika koje su uzdrmale čitav region. Viktorija Mitrović je neko čiju ću potresnu životnu priču pamtiti dok sam živ, siguran sam."

Milan Milošević
foto: Instagram

*Koja je tvoja novogodišnja želja?

"Moje želje su uvek skromne i nosim ih gotovo svaki dan sa sobom ali eto da kažem da ću se u novogodišnjoj noći u željama potruditi da izbegnem materijalna dobra već da poželim svim ljudima zdravlje i sreću a to nam je najpotrebnije. Želim da moja majka još dugo krasi moj život i da u sledećoj godini bude na svojim nogama pa da se zajedno radujemo mojim uspesima i blagodetima koji mi je isti doneo."

*Sa kim ćeš biti tog čuvenog 31. u ponoć?

"Najluđu noć ću provesti u prijateljskom okruženju u jednom prestoničkom hotelu gde će goste zabavljati između ostalih i Sloba Radanović, Dara Bubamara i Aleksandra Mladenović. Siguran sam da ću se lepo provesti i da će noć proteći onako praznično, veselo i ludo baš kako sam i zamislio."

1 / 2 Foto: Instagram

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.