JOVANA JEREMIĆ SE GUŠILA U SUZAMA, OSTALA JE SAMA?!
Jovana Jeremić u suzama, Foto: RTV Pink printscreen

au, čoveče!

JOVANA JEREMIĆ SE GUŠILA U SUZAMA, OSTALA JE SAMA?!

Slomila se pred kamerom!

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić govorila je o svemu što joj se dogodilo tokom protekle godine, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Kako kaže, u novogodišnjoj noći zamisliće želju da pronađe partnera koji će je pratiti.

- Moja privatna želja jeste da sretnem nekako ko može da me voli onako kako ja smatram da treba i ko može da trči rame uz rame sa Jovanom Jeremić. Ako budem imala sreće, nekog ko može i dva, tri koraka ispred mene da trči - rekla je voditeljka.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

Kako je objasnila, ne razmišlja o ishrani, već dolazi na spremne obroke kod brata i snaje.

- Ne kuvam, ne naručujem, dođem na gotovo. Snaja će sad napraviti, s obzirom na to da sam freš razvedena i da sam slobodna. Živim sa bratom trenutno, oni mi pomažu oko svega i oko deteta. Sad sam devojka, mogu da idem gde ja hoću, da radim šta ja hoću, da se selim u tuđe stanove ako ja hoću, da slavim Novu godinu s kim ja hoću. Dakle, sve opcije su otvorene i uživam u ovom momentu, jako dugo nisam bila sama - objasnila je Jovana za "Premijeru" i istakla koliko joj je važna Nova godina.

- Ja nisam onaj tip da kažem da mi nije važna Nova godina. Jeste mi važna Nova godina i rođendan. Rođendan je na prvom mestu. Ko zaboravi da mi čestita rođendan, bolje sam da se iseli iz Srbije, mislim da mu je to pametnije. Volim da me neko ispoštuje, volim da se seti da mi je rođendan i da me iznenadi novim poklonom. Nisam lažno skromna i neću da glumim na televiziji, to je odraz jednog poštovanja.

1 / 10 Foto: RTV Pink printscreen

Jovana je otkrila kada je plakala i 2021. godini, a kada se smejala.

- Plakala sam sad pred kraj godine kada sam, znaš, kad sam ostala u jednom momentu sama s detetom, ona je imala temperaturu... Znaš kad si na neki način samohrana majka i detetu nije dobro i kad ima temperaturu, bude ti teško k se osećaš samom - rekla je Jeremićeva kroz suze i nastavila:

- Tad sam plakala jer sam shvatila koliko sam ja njoj važna u životu, koliko ja sebe moram da čuvam zbog nje. I koliko moram da budem jaka, koliko sam ja jaka žena koja sa 30 godina odlučila da prekine jedan odnos koji stvarno nije imao problema, jednostavno ja više sebe tu nisam videla. Smatram da sam donela ispravnu odluku i da će moja hrabrost biti nagrađena u narednoj godini, ali bilo mi je teško tad - zaključila je.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.