"MORAĆE DA VOLI LEU I PODREDI SE NAŠIM POTREBAMA": Jovana za Espreso o novoj ljubavi, zbog razvoda DETE NE TRPI!
Foto: Privatna arhiva

espreso novogodišnji intervju!

"MORAĆE DA VOLI LEU I PODREDI SE NAŠIM POTREBAMA": Jovana za Espreso o novoj ljubavi, zbog razvoda DETE NE TRPI!

"Vojin je svakodnevno viđa i čuva vikendom kad treba, mi imamo stvarno fenomenalan odnos"

Objavljeno:

Poznata voditeljka i TV lice Jovana Jeremić u novogodišnjem Espreso intervju sumirala je godinu za nama koja joj je kako je rekla okrenula život za 180 stepeni.

Pored toga što je neko ko već godinama naciju intrigira svojim ponašanjem, jutarnjom emisijom koja se po mnogo čemu razlikuje od standardnih Jovana hrabro korača napred i nada se novim poduhvatima, izazovima a i emotivnom partneru jer ponuda ima dosta otkako je stavila tačku na svoj brak sa političarem Vojislavom Miloševićem.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

Nova 2021 godina je za nama, tebi je donela mnoge promene što na poslovnom ali i emotivnom planu. Šta Jovana Jeremić očekuje u 2022?

- Prethodna godina je za mene bila godina turbulencija, život mi se preokrenuo za 180 stepeni, prelazak na "Pink", razvod braka je nešto što je definitivno obeležilo 2021.

Kako ćeš provesti praznike, spremaš li za Leu neko posebno iznenađenje?

- Praznike ću provesti radno u mojoj emisiji "Novo vikend jutro" na Pinku pod parolom "Od ove godine Nova godina se slavi ujutru", dakle vrlo radno! Ja Lei uvek spremam iznenađenja nevezano za praznike tako da će i sada dobiti nešto lepo.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

Uživaš li u prazničnom duhu, kako se slave praznici kod Jeremića gde će Lea biti dok ti budeš radila?

- Lea je kod babe i dede za Novu godinu oni će je čuvati jer ću ja raditi. Uživam u prazničnom duhu, u našoj porodici je od davnina negovanje svih mogućih tradicija i slavi se, tako da se svi neizmerno radujemo svaki put.

U kakvim si sada odnosima sa bivšim suprugom Vojislavom, kako Lea reaguje na celu situaciju?

- Sa Vojinom sam u savršenim odnosima, mi smo veliki prijatelji bili i kada smo se upoznali i to je ostalo i sada posle braka. Lea ne oseća razvod i ništa još ne zna, jer se trudimo da sve bude ko da se nije ni desilo razilaženje. Njen tata je uvek tu za nju i brine o njoj kada ja zbog obaveza ne mogu da stignem. Izuzetno se cenimo i poštujemo.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Važiš za kontroverznu javnu ličnost, nekoga o kome se svakodnevno piše i privlači široke narodne mase. Kako se nosiš sa negativnim komentarima i neprijatnim situacijama?

- Po meni je to skroz okej ja sam kontroverzna ličnost u svakom smislu samim tim mi je i takvo jutro. Meni to ništa nije drugačije i potpuno mi je normalno, te stvari koje su za druge kontroverzne meni su normalne. Negativni komentari me ne zanimaju, ako ih ima to znači da vredim i da moja emisija vredi. Ne umem da se foliram kakva sam ispred kamera takva sam i privatno, volim tu opuštenost bez uštogljenosti u studiju, da se svi osećaju ko kod svoje kuće.

Da li si spremna za novu ljubav, postoji li neki muškarac koji ti je već zapao za oko?

- Trenutno ne razmišljam o tome jer mi treba vremena posle razvoda. U svakom slučaju to mora biti jak muškarac koji će meni i Lei biti oslonac u životu, neko ko će se podrediti našim potrebama i voleti moje dete kao ja što volim. Nisam žena za jednu noć i kombinacije tako da kada odabir bude bio pravi to ću objaviti i javno.

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

Poznata si kao veliki radoholočar, hoće li biti inovacija u Jutru 2022 sa Jovanom i u kom smeru ćeš ići?

- Od Jovane se uvek može očekivati svašta nešto, ja sam žena biznismen i kao što se razlikujem od svih svojih kolega možete se nadati prijatnim novinama i iznenađenjima, raznorazne goste zanimljive za naciju a možda i neke zadatke. Pratite vikend jutro na Pinku u 2022 ima da puca šer svakodnevno.

Da ti Deda Mraz pokuca na vrata koji poklon bi volela da ti izvuče iz svog crvenog džaka?

- Meni je dovoljno da imam zdravlje a poklone ću sama sebi i Lei kupovati, ostvarena sam u svakom smislu te reči pa nemam nekih preteranih želja. Poslovno, stabeno sam stabilna srećna sam žena a kada čovek ima zdravlje ima sve, može i na mesec da se popne ako to istinski želi.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

12:24

ESPRESO TWITTER: Jovana Jeremić napravila ludilo u studiu

(Espreso/Ana Adamović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.