ZORANNAH BRUTALNO ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Nakon priče o FOTOŠOP FOTKI isplivala ISTINA, mnogi će se postideti!
Foto: Printscreen Youtube

opa

ZORANNAH BRUTALNO ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Nakon priče o FOTOŠOP FOTKI isplivala ISTINA, mnogi će se postideti!

Sada se Zorannah oglasila i otkrila da ipak nije u pitanju Fotošop već da je “krivac” za fotografiju zbog koje bruji ceo region – kamera

Objavljeno:

Popularna influenserka i blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, još jednom je frapirala fanove kada se navodno zaigrala u fotošopu.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/zorannah

Njeni pratioci ukazali su joj da joj je na fotografiji koja je prikupila više od 22 hiljade lajkova list deblji od bedra, a ruka ogromna. Osim što su korisnici Instagrama zatrpali komentarima fotografiju, slika se uskoro proširila i na ostale društvene mreže, a završila je i u brojnim regionalnim medijima.

"List ti je deblji od bedra", "Ova noga je ogromna", "Najgori fotošop ikada", pljuštali su komentari na društvenim mrežama.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printscreen

Sada se Zorannah oglasila i otkrila da ipak nije u pitanju Fotošop već da je “krivac” za fotografiju zbog koje bruji ceo region – kamera!

- Ne, nije fotošop, već je slikano sa 0.5 i tako je ispalo. Izvolite neobrađenu sliku iz galerije i bukvalno sjašite s mene - napisala je blogerka u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.