VELIKO IZNENAĐENJE! ZVEZDE GRANDA ULAZI U RIJALITI "BAR": Spremna je da napravi neviđeni HAOS!
Foto: Instagram

PRIDRUŽITE SE NAJLUĐOJ ŽURKI!

VELIKO IZNENAĐENJE! ZVEZDE GRANDA ULAZI U RIJALITI "BAR": Spremna je da napravi neviđeni HAOS!

Pozivamo i Vas da svratite u Vlajkovićevu 8, u 22 časa i da se ludo provedete sa barovcima.

Objavljeno:

Nakon velike žurke održane u rijalitiju "Bar" proteklog vikenda, kada je nastupala Milica Todorović, barovce, kao i goste očekuje još jedan ludi provod! Ovog četvrtka, od 22 časa, počinje još jedan glamurozni parti u Vlajkovićevoj 8! Barovce, kao i sve one koji dođu u lokal, te večeri zabavljaće Lena Čolak, koja obećava odličnu atmosferu.

Učesnici već uveliko rade na pripremi pred predstojeći parti, kako bi u lokalu sve bilo savršeno i da u četvrtak ne bude neprijatnih iznenađenja. Pozivamo i Vas da svratite u Vlajkovićevu 8, u 22 časa i da se ludo provedete sa barovcima.

Lena Čolak
foto: Kurir

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim ucesnicima, sa stvarnim gostima. Ucesnici BAR rijalitija ce morati da rade i da od zaredenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmicari ce morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim picima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposeceniji kafic u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Bonus video:

04:00

Novi takmičari! Ksenija Kranjec i Jan Klobasa ušli u Bar!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.