JOVANA JOKSIMOVIĆ POKAZALA SVOG DRUGOG KUMA: Evo ko je ON, sa Predojevićem je više ne gledamo zajedno! (FOTO)
Foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

opa!

JOVANA JOKSIMOVIĆ POKAZALA SVOG DRUGOG KUMA: Evo ko je ON, sa Predojevićem je više ne gledamo zajedno! (FOTO)

"Kum joj", napisala je voditeljka uz emotikon srca!

Objavljeno:

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, bili su kolege, saradnici, kumovi su, ali pre svega najbolji prijatelji a onda su se razišli u poslu.

Sve je počelo sredinom septembra 2020. godine, kada je kao bomba odjeknula vest - Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju "Prvu". Zatim se o kumovima pisalo danima, gde bi to mogli da nastave svoj "Jutarnji program", koje su im ponude upućene i za sve to vreme, niko nije pomislio da posle punih 15 godina saradnje, ovaj poznati televizijski dvojac može da se razdvoji.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen Instagram

Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje "K1" televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na "Pinku".

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube

Od tada, kumove više nismo imali prilike da vidimo zajedno. Otpočela su nagađanja o njihovom odnosu ali niko nikada nije niti potvrdio niti demantovao navode.

Jovana Joksimović
foto: instagram/jjovanajoksimovic

Naime, Jovana je sada podelila fotografiju sa svojim drugim kumom i prijateljem Brankom Radujkom, na kome je uz emotikon srca napisala "kum moj" kako Predojevića već duže nije oslovila, barem ne javno.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.