EVA RAS OGORČENA NA DALILU: Glumica tvrdi da je rijaliti zvezda VREĐALA njenu MRTVU ĆERKU!
Foto: Zorana Jevtić

potresno

EVA RAS OGORČENA NA DALILU: Glumica tvrdi da je rijaliti zvezda VREĐALA njenu MRTVU ĆERKU!

Glumica joj to nikada neće oprostiti

Objavljeno:

Glumica Eva Ras prokomentarisala je odnos Dejana i Dalile Dragojević, a onda progovorila o odnosu sa aktuelnom zadrugarkom, kojoj jednu stvar, kako kaže, nikada neće oprostiti.

Naime, Eva je za domaće medije otvoreno progovorila o Dalili Dragojević i njenoj javnoj preljubi koju je počinila pred mužem u “Zadruzi”, a potom se osvrnula na sukob koji se dogodio pre nekoliko godina uživo u programu, kada je Dalila vređala glumicu i na izuzetno ružan način govorila o Evinoj pokojnoj ćerki Kruni, koja je preminula sa samo 24 godine.

– Ona je moj neprijatelj… Ja sam bila u emisiji “Upoznajte Parove” kada je ona blatila moju mrtvu ćerku, i ja to njoj ne mogu da oprostim nikada. Ona sada meni može da se udvara koliko hoće. Ona je gazila ožalošćenu majku zajedno sa pokojnom ćerkom… Ja joj želim svako dobro, ali ne želim o njoj da pričam – poručila je Eva za Srbiju Danas, a onda ipak prokomentarisala ljubav i brak Dragojevića.

1 / 6 Foto: Printscreen Zadruga

– Ja nikad nisam bila za to da se prave preljube, uvek sam se udavala i razvodila. Kad sam se zaljubila u drugog, ja sam se razvela, novu ljubav nisam ostvarila dok se nisam razvela. Vaspitana sam tako da nema preljube… Ne zalazim u to u kakvom su odnosu oni, to su pravila rijalitija. Ja nisam verovala ni u ljubav Katarine Živković i onog njenog na Farmi, mnogi imaju strategiju kako će da opstanu.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.