DOŽIVELE ISTI SUDBINU KAO OLIVERA KATARINA! Malo ko zna da je Lidija izbačena iz kuće koju je najviše volela!
Foto: Nebojša Mandić

niste znali!

DOŽIVELE ISTI SUDBINU KAO OLIVERA KATARINA! Malo ko zna da je Lidija izbačena iz kuće koju je najviše volela!

Drama Lidiji Vukićević dogodila se kada je isterana iz kuće koju je mnogo volela

Objavljeno:

Drama Lidiji Vukićević nije strana. Glumica, koja je dugi niz godina radila u pozorištu, odlično se, na daskama koje život znače, upoznala sa ovim, za svakog umetnika, posebnim žanrom, međutim dramski i tragični momenti nisu je zaobilazili ni privatno. Tokom života i karijere pratila su je spletkarenja, podmetanja, tračarenja, na koja nije mogla da utiče, što je rezultiralo povlačenjem u sebe, a često su sve te stvari dovodile i do ozbiljnijih ishoda.

Lidija je živi dokaz da se ženama lepota, talenat i uspeh ne praštaju. Svojevremeno kao mladu i perspektivnu glumicu izbacili su je iz kuće koju je najviše volela - Narodnog pozorišta, gotovo bez reči, o čemu je godinama ćutala, a tek nedavno u vidu podrške koleginici Oliveri Katarini to je i potvrdila. Naime, nakon što se Olivera putem "Instagrama" prisetila mladosti, nekih divnih uloga i festivala, ali i najtežeg trenutka u karijeri, Lidija se na iznenađenje svih sa njom poistovetila i ispričala svoju stranu drame.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

- Prvi odlazak na Kanski festival bio je sa filmom Vojnik, pre Skupljača. Uredno sam najavila Narodnom pozorištu zauzeće, imala alternaciju i odsustvovala dva dana. Nagrađena sam otkazom koji mi je uručen od strane Suda časti, u kojem su bile Mira Stupica i Divna Đoković. Nikom se to nije dogodilo nikad. A ja više nisam kročila u Narodno pozorište. Surovo kažnjena, na čuđenje kolega i profesora, napustila sam teatar i posvetila se filmu i muzici. Iako je sve ukazivalo na to da sam bila rasna pozorišna glumica, što superiorno mogu da kažem, dala sam malo u pozorištu. Na Niškim susretima, kada sam iz mraka zapevala Đelem, đelem, 30 godina kasnije, Mira Stupica je plakala, ridala i uzvikivala Bravo - napisala je Olivera Katarina, opisavši vrlo živopisno događaje iz daleke prošlosti, što je Vukićevićevu navelo da se i ona oglasi:

- Nešto slično mi se dogodilo u istom pozorištu. Ljubim te Olivera - poručila je ona koleginici.

Olivera Katarina
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.