KARLEUŠA PROŠETALA BEOGRADOM U FANTASTIČNOM STAJLINGU: Ovoga puta zakopčana do grla, a opet RASPAMEĆUJE!
Foto: ATA IMAGES

opa

KARLEUŠA PROŠETALA BEOGRADOM U FANTASTIČNOM STAJLINGU: Ovoga puta zakopčana do grla, a opet RASPAMEĆUJE!

I to je samo delimično tačno, s obzirom na to da je Jelena na sebi imala krpice brenda koji sebi može da priušti skoro svaka žena u Srbiji

Objavljeno:

Jelena Karleuša prošetala je Beogradom u petak, 24. decembra, a fotografije ispred spomenika Stefanu Nemanji izazvale su ogromnu pažnju na društvenim mrežama.

Pripadnice lepšeg pola poludele su za njenom plavo-sivom kombinacijom, ali su se nizali komentari da sve to "ko zna koliko košta".

1 / 6 Foto: Profimedia

I to je samo delimično tačno, s obzirom na to da je Jelena na sebi imala krpice brenda koji sebi može da priušti skoro svaka žena u Srbiji.

- Ovaj autfit izazvao je veliko oduševljenje kako kod medija, tako i kod ogromnog broja žena... Svi se pitaju šta imam na sebi... Reč je o Zara džemperu, Zara suknji, Valentino torbi i Viktorija Bekam čizmama - počela je Jelena.

- Ako izuzmem tašnu i čizme, svaka žena može sebi da priušti ovaj stajling. Potrebno je samo malo mašte i dobrog ukusa - poručila je Karleuša na Instagram storiju.

Međutim, brojne dame su se složile da ovo na njima ne bi ovako izgledalo.

"Ma daj, pa ko bi rekao da je ovo na njoj to što je napisala da jeste", "Ja bih u tome verovatno izgledala kao očajna domaćica", "Eto dokaza da i svima pristupačne krpice na nekome izgledaju kao da papreno koštaju", "Hvala na prosvetljenju, ali ovo samo tebi može ovako dobro da stoji", samo su neki od brojnih komentara.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.