GRUDI, USTA, NOS, KAPCI - ALI TO NIJE SVE! Zorannah PROMENILA LIČNI OPIS OPERACIJAMA, tviteraši je RASKRINKALI!
Foto: Instagram

sve redom

GRUDI, USTA, NOS, KAPCI - ALI TO NIJE SVE! Zorannah PROMENILA LIČNI OPIS OPERACIJAMA, tviteraši je RASKRINKALI!

Zorannah promenila lični opis: Korigovala usne, nos, kapke, grudi...

Objavljeno:

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah je doživela potpunu transformaciju, te posle više godina otkako je na javnoj sceni izgleda potpuno drugačije u odnosu na period kada je tek postala poznata. Na tome može da zahvali brojnim estetskim korekcijama koje je imala, a mnoge od njih krije od javnosti.

Naime, blogerku su raskrinkali njeni pratioci i na Tviteru objavili detaljan opis korekcija koje je imala. Pored silikona u grudima, hijalurona u ustima i licu, što je i sama priznala, Zorannah je po svemu sudeći radila i korekciju nosa, ali i podizanje kapaka.

1 / 5 Foto: Instagram

Na slikama starim deset godina, jasno se vidi da je blogerkin nos dosta veći nego danas kada je gotovo nalik dugmetu! Pored toga, više je nego očigledno da je korigovala, odnosno podizala kapke. U odnosu na ranije, kada su joj oči bile spuštene, zbog čega je imala takozvani "tužan" pogled, danas ima sve popularnije "mačje oči".

- Zašto posle toliko godina i dalje kriješ da si radila nos? Ova dva nosa su nebo i zemlja. Nema potrebe da kriješ, imamo stare slike. I ja sam mislila da je ona otvorena knjiga i da ništa ne krije, ali i za kapke tvrdi da nije radila, iako je još očiglednije od nosa - neki su od komentara na Tviteru.

Inače, kao što je i poznato, Zorannah je nedavno imala drugu korekciju grudi, kada je ugradila broj veće.

- Ne kajem se ni zbog jedene intervenicije koju sam imala. Usne sam radila sa 18 godina, imam i filere u licu. Meni je najvažnije da izgledam lepše nego što sam izgledala - rekla je jednom prilikom Zorannah.

Zorannah
foto: Instagram

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.