NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA: Rekla da je DOBRA OSOBA, a postala je SKANDAL MAJSTOR koji ne zna da STANE!
Ivana Vranić Rudić, Foto: Printscreen Youtube/BarSrbija

nije dobro

NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA: Rekla da je DOBRA OSOBA, a postala je SKANDAL MAJSTOR koji ne zna da STANE!

Ivana je pokazala da nema strpljenja

Objavljeno: 12:13h

Takmičarka koja je postala skandal majstor rijalitija "Bar" od samog starta definitivno je Ivana Vranić Rudić koja se pokazala kao osoba koja "nema dlake na jeziku" i spremna je da odgovori svakom ako joj nešto ne odgovara. Ona je počela i više nego žestoko.

Iako je tokom predstavljanja rekla da ima taktiku da se pokaže kao dobra osoba, svojim startom pokazala je nešto drugačiju stranu.

1 / 8 Foto: Kurir televizija

"Imam taktiku da pokažem ljudima da samo treba biti dobar i ne treba biti folirant. Za mene tih 30.000 evra znači da počnem da se bavim pevanje. Ulazim i apsolutno me ništa ne plaši", rekla je Ivana u svom profilu.

Međutim, čim su se takmičari uselili u stan, Ivana je pokazala da nema strpljenja. Počela je da se svađa sa svima koji joj stanu na put!

Prva joj se isprečila Maja za koju je Ivana smatrala da je provocira i navodi na fizički obračun, što je potpuno zabranjeno u ovom rijalitiju. Njene svađe sa Ivanom Neškovićem su takođe jako problematične, a nama ostaje da vidimo da li će se smiriti.

Par puta je zamalo došlo do fizičkog kontakta sa Zoricom, a zna se da je to ZABRANJENO u ovom rijalitiju!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.