NAŠA PEVAČICA PROGOVORILA O PROBLEMIMA I STRAHOVIMA KOJE IMA!
Saška, Foto: Printscreen

au, ČOVEČE!

NAŠA PEVAČICA PROGOVORILA O PROBLEMIMA I STRAHOVIMA KOJE IMA!

Bila je iskrena!

Objavljeno:

Pevačicu Sašku Janks publika je upoznala kroz takmičenje "Prvi glas Srbije", ali i kada je nastupala na izboru za pesmu Evrovizije sa Milanom Stankovićem, sada već davne 2010. godine.

Iako nije dugo nastupala zbog situacije u svetu, pevačica je rekla da je imala određeni strah kada je počela da sa nastupima.

- Bojala sam se posle određenog vremena nepojavljivanja pred tolikom masom ljudi, bilo da je veći ili manji nastup, da li ću izgurati. Veoma sam odgovorna kada je nastup u pitanju, volim da svi njegovi delovi budu kako treba. Ipak, onda se desi onaj unutrašnji momenat kada poželiš da samo ništa ne krene po zlu. Kada previše mislite o tome, nekad zna da se to i desi. Uvek sam se trudila da kratim to razmišljanje, da samo uživam i dobro otpevam, komuniciram sa publikom. Mislim da se svima to desilo, neki ne pričaju javno o tome - izjavila je Saška.

1 / 5 Foto: Printscreen

Sve veći broj ljudi se suočava sa napadima panike.

- Nije reč samo o napadima panike, prosto je to neki osećaj nelagodnosti. On se može ispoljiti na razne načine. Poznajem ljude kojima se manifestovalo i spolja, na koži poput alergije. Napadi panike mogu se različito ispoljiti, nije ništa strašno. On se ne može rečima objasniti, te se oni kojima se nije desio ne može prepričati kakav je osećaj. Uvek postoji neka pozitivna trema, energetski naboj, ali to nije toliko da vas parališe. Svim ljudima pričam kada im se desi nešto što ih remeti da pričaju o tome, lociraju problem i da prosto to izbace na videlo.Ukoliko budu gomilali u sebi, telo ili organizam će odreagovati na ovaj ili onaj način. Stvari ne treba stavljati pod tepih, komunikacija je ključna.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Ljubav&Zdravlje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.