OBAVESTILA JAVNOST! Beba Balašević novosti čuvala za kraj godine: Otac bi joj bio PONOSAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Facebook

divno!

OBAVESTILA JAVNOST! Beba Balašević novosti čuvala za kraj godine: Otac bi joj bio PONOSAN! (VIDEO)

Beba Balašević – pesma za Novu godinu

Objavljeno: 14:11h

„Što se tiče godine koja uskoro ostaje iza nas, nek' ide malo zna-ona-gde. Što se tiče godina koje nailaze, pa – znam s kim bih volela da ih podelim...“ Ovim rečima Jelena Beba Balašević pre tri dana obratila se pratiocima na društvenim mrežama. Znamo šta se dogodilo 19. februara, tužnog dana koji je odneo jednu od najvećih zvezda ovih prostora, i zaista – neka ova godina ode tamo gde ju je Beba poslala.

No, Đoletova mlađa ćerka u istoj objavi je najavila nastavak saradnje sa novosadskim ansamblom „Gospon Tamburaši“, koji su često pratili njenog oca na koncertima.

‒ Brzo mi je vreme pokazalo ko su mi pravi prijatelji, a među njima su bez ikakve dileme i „Gospon Tamburaši“. Spremili smo malu čestitku za sve vas koji ste u istom folderu...

A čestitka je „folderašima“ stigla u vidu spota za novu pesmu simboličnog naziva u duhu praznika ‒ „Sve najbolje“. Nosi Bebin potpis, ali moramo priznati da u ovim notama, tamburama i stihovima čujemo i njenog oca, sa neke druge strane vremena... Baš kao i pesma „Sve bajke sveta“, koju su Beba i „Tamburaši“ predstavili u julu.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.