PREKINUTA EMISIJA! TRUDNA KSENIJA BUJIŠIĆ ODJEDNOM OSTALA BEZ TEKSTA, OČI SE NAPUNILE SUZAMA!
Foto: Dragana Udovičić

šok!

PREKINUTA EMISIJA! TRUDNA KSENIJA BUJIŠIĆ ODJEDNOM OSTALA BEZ TEKSTA, OČI SE NAPUNILE SUZAMA!

Nije očekivala!

Objavljeno:

Trudna Ksenija Bujišić raznežila se gestom svog gosta, koji joj je tokom snimanja emisije "Šok Tok" priredio prelepo iznenađenje...

Trduna Ksenija Bujišić u petom je mesecu, ali se tokom drugog stanja oseća divno i posvećeno vodi svoju emisiju "Šok Tok". Sin stiže na proleće, a do tada, sve dok se bude osećala prijatno, Ksenija će rado u svojoj emisiji razgovarati sa divnim ljudima.

Jedan takav sagovornik bio je gost emisije i ovog utorka, a voditeljka je potpuno neočekivano, umesto da gosta iznenadi pitanjem, ostala iznenađena.

Ministar za omladinu i sport, Vanja Udovičić, njenoj bebi poklonio je prvi poklon, zbog čega je trudna Ksenija Bujišić bila veoma drinuta. Na ovom posebnom gestu ministru se i zahvalila dirljivom porukom na svom "Instagramu".

- Nije tačno da se samo deca raduju poklonima i da u ovom periodu godine samo njima stiže Deda Mraz.

Ovoga puta to je za mene ministar omladine i sporta gospodin Vanja Udovičić koji me je potpuno ostavio bez teksta - rekla je i dodala:

- Još jednom mu se zahvaljujem što je odlučio da u baš našoj emisiji pokaže svoju drugu stranu i iskreno razgovara o svim temama koje do sad javno nije komentarisao, ali posebno hvala moram da kažem mojoj Aleksandri koja uvek stoji iza nas poput brega! Kada odrasteš shvatiš da se mnoge stvari u životu ne podrazumevaju, a rad u kolektivu kakav je naš za mene predstavlja pravi blagoslov! Biti okružen pravim i divnim ljudima je nešto što me posebno čini srećnom. Hvala mnogo divni ljudi i neizverno mi je drago što je bebica prvi poklon dobila baš od vas!

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/bujisic.ksenija

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.