PUCALI SU NA RELJU POPOVIĆA: Metak mu je probio stomak!
Foto: Dragan Kadić

momenat iz 2008.godine

PUCALI SU NA RELJU POPOVIĆA: Metak mu je probio stomak!

Pevač je ispričao sve o jezivom iskustvu

Objavljeno: 22:42h

Relja Popović stekao je ogromnu popularnost u muzici kojom se bavi, oženjen je pevačicom Nikolijom Jovanović sa kojom ima dve ćerke i živi mirnim životom, a malo ko zna da je sa 19 godina za dlaku izbegao smrt.

Kako se svojevremeno navodilo, Relja je kao maturant ugostiteljsko-turističke škole bio upucan hicem iz pištolja u stomak. Sve se odigralo 2008. godine kada je navodno vređao drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića, poznatijeg pod nadimkom Miško Pacov.

Nakon pucnjave hitno je prebačen u Urgentni centar, gde je operisan a lekari su boreći se za njegov život bili primorani da mu odstrane bubreg i slezinu. Napadač je odmah uhapšen.

1 / 3 Foto: Printscreen

Kako je jednom prilikom i sam Relja ispričao, zbog ovog nemilog događaja on nije upisao glumu na FDU. Prošao je u prvom krugu ali su se, po njegovom mišljenju, mnogi plašili da fizički neće biti spreman za takav korak, pa nije primljen. On je kasnije završio glumu privatno, ali mu je i danas ostao žal što se više nije bavio tim poslom.

- Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao - ispričao je jednom prilikom.

- U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje drugarice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora da zatvori. Krenuli smo napolje i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspeo da spustim oružje i samo se sećam stravičnog bola u predelu stomaka. Pao sam na zemlju i izgubio svest. Probudio sam se u Urgentnom centru.

Zbog teške povrede abdomena Relja je u bolnici proveo mesec dana.

- Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene.

Napadač je uhapšen već posle nekoliko sati, nedaleko od mesta nesreće. Kasnije je osuđen na šest i po godina zatvora.

- Svakom želim dobro, pa i tom čoveku, ako uopšte može da nađe način da živi sa tim što mi je uradio ‒ poručio je Relja Popović tada za medije, prenosi gorepomenuti list.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.